Bitcoin nieuws

Deze indicatoren tonen aan dat de volgende Bitcoin bull run op komst is

Bitcoin (BTC) heeft in de afgelopen weken gemengde prijsacties laten zien en dat was op 28 januari ook het geval. Toen steeg de Bitcoin koers van $32.000 naar $38.500. Dit kwam nadat Tesla-CEO Elon Musk #Bitcoin aan zijn beschrijving op zijn Twitter-profiel toevoegde.

Helaas was deze opwaartse beweging van korte duur en op dezelfde dag nog daalde Bitcoin richting $34.000. Sinds gisteren heeft de Bitcoin koers een zijwaartse beweging ingezet en op het moment van schrijven bewegen we rond de $33.500.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Indicatoren die wijzen op de volgende bull run

De bekende statisticus Willy Woo, vertelde dat verschillende indicatoren aantonen dat een zware Bitcoin verkoop niet in zicht is. Om dit toe te lichten wijst Woo op de SOPR-indicator van Glassnode. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“SOPR houdt de winst bij die wordt behaald bij de verkoop van munten. Het raakte de 1.0-regel, wat betekent dat we volledig opnieuw zijn ingesteld. Om lager te gaan, moeten investeerders met verlies verkopen. Dit zou een bearfase nodig hebben (dat staat NIET op de grafiek met de huidige structuur).”

Bitcoin

Verder benoemde Willy Woo een andere belangrijke indicator die aantoont dat de liquiditeit van Bitcoin afneemt en een groot aantal Bitcoins de beurzen verlaten.  Dit suggereert dat kopers van munten sterke HODLers zijn die zelden zullen verkopen. Woo plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Kopers van munten zijn momenteel extreem sterke HODLers. Munten die naar ROOD gaan, betekent HODLers die zelden verkopen.”

Bitcoin

In zijn slotnotities schrijft Woo: “Met de huidige kapitaalstromen die binnenkomen, wordt verwacht dat de consolidatiebodem $29k zal zijn bij dagelijkse afsluitingen (afgezien van een black swan-evenement), de bovengrens zou $56k zijn (maar dit stijgt met de dag).”

PlanB, de bekende maker van het stock-to-flow (S2F) -model, merkte ook op dat de S&P 500-impliciete prijs van Bitcoin 60K is.

Bitcoin btc

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN