Bitcoin koers

Medeoprichter van Reddit besluit ook Bitcoin te promoten op Twitter

De medeoprichter van Reddit Alexis Ohanian is, na Tesla CEO Elon Musk en Twitter CEO Jack Dorsey, nu ook begonnen met het promoten van Bitcoin (BTC) in zijn Twitter-bio.

Reddit Bitcoin

Ohanian onthulde dat hij zijn biografie op het platform bijgewerkt had als reactie op een tweet van Balaji Srinivasan, tech-ondernemer en voormalig Chief Technology Officer van Coinbase, die erop wees dat zowel Elon Musk als Jack Dorsey hun Twitter-biografie hadden gewijzigd in ‘#bitcoin’.

De promotie van Elon Musk had een positief effect op de Bitcoin koers, die gisteren enorm gestegen is. De prijs van de koningsmunt steeg gisteren van ongeveer $32.000 tot meer dan $38.000 dankzij de promotie de entrepreneur.

Geen onbekende met cryptocurrencies

Ohanian is zelf een bekende voorstander van cryptocurrencies. Hij zei in mei 2020, tijdens een interview met Yahoo Finance, dat hij een geruime tijd een deel van zijn fortuin in crypto heeft zitten, maar de crypto-prijzen zelden bijhoudt. Hij zei het volgende:

“Ik heb al geruime tijd een percentage van mijn rijkdom in crypto en ik voel me er nog steeds redelijk goed over, ik wil er niet te veel aan veranderen.

Hij voegde er het volgende aan toe:

“Het is interessant om te zien dat OG’s van Wall Street nu in crypto stappen en Bitcoin kopen. Het laat steeds meer zien dat het hier is om te blijven.”

Ohanian is ook optimistisch over Ethereum (ETH), de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Reddit heeft dan ook gebruik gemaakt van de technologie van de nummer twee cryptocurrency om tokenbeloningen, genaamd Community Points, op het platform mogelijk te maken in bepaalde subreddits.

Reddit toegetreden tot de Ethereum Foundation

Het bedrijf is tevens onlangs toegetreden tot de Ethereum Foundation, in een poging om ontwikkelingshulpmiddelen te bieden omtrent schaalbaarheid. In een bericht op de Ethereum-subreddit schreef Reddit-medewerker u/jarins dat in deze fase van hun partnership “onmiddellijke inspanningen gericht zullen zijn op het brengen van Ethereum naar de schaalbaarheid van Reddit.” Hij ging verder met:

“Het is onze bedoeling om de vooruitgang die wordt geboekt op het gebied van schaalvergroting te helpen versnellen en de technologie te ontwikkelen die nodig is om grootschalige applicaties zoals Community Points op Ethereum te lanceren.”

Reddit zal ontwikkelingsmiddelen inzetten, waaronder een ontwikkelteam, om aan het project te werken, wat zou kunnen leiden tot de ontwikkeling van nieuwe layer-2-oplossingen voor Ethereum, zodat de op Ethereum gebaseerde Community Points van Reddit zouden kunnen opschalen naar de 50 miljoen gebruikers van het platform.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN