Wanneer je de naam NEO op google zoekt, dan hoor je veelvoorkomend dat NEO wordt betiteld als

NEO 3.0 lancering in kwartaal 1, maar wat kunnen we van de koers verwachten?

We zien momenteel dat er nog weinig nieuws is omtrent NEO. Dit terwijl in kwartaal 1 van 2021 nog steeds een belangrijke upgrade gepland staat voor NEO, namelijk NEO 3.0. De upgrade die eigenlijk voor in kwartaal 4 van 2020 gepland stond zal, als we de CEO van NEO Da Hongfei moeten geloven, dit kwartaal gelanceerd worden.

Ook NEO heeft sinds vorig jaar een aanzienlijke stijging gemaakt, al is het nog ver verwijderd van zijn all time high van $198 dollar. Waar de prijs vorig jaar maart nog voor circa $4 dollar verhandeld werd, is de prijs inmiddels met meer dan 7x gestegen. Op het moment van schrijven beweegt de NEO koers rond de $24 dollar.

Gemakkelijk en snel NEO kopen? Dat kan direct hieronder!

Wat kunnen we van de NEO koers verwachten?

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de NEO koers. Hij zei het volgende:


“Na een mooie move van NEO richting de $29 dollar is er nu een correctie gaande. We zien dan ook dat er een overduidelijke resistance (trendline net voor ons) heeft gevormd. Deze moet NEO doorbreken, mochten we de uptrend voort willen zetten. Verder valt op dat we de EMA-200 lijn naderen, we verwachten dat deze lijn als support zal dienen.”

Hij voegde er verder nog het volgende aan toe:

“Op de RSI naderen we de apex van een driehoek dus een break-out of break-down zal snel volgen. De Mac-D beweegt nog steeds in de bearish zone, maar begint wel zwakker te worden en langzaam richting een bullish cross te bewegen. Mijn verwachting voor NEO voor de short-term is, dat we de ma-200/ fib 0.5 aan zullen tikken en er dan een bounce zal plaatsvinden. Echter moeten we wel een 4hr close maken boven de trendline die voor ons ligt, mochten we willen spreken van een nieuwe wave omhoog.”

NEO
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN