Bitcoin

TNT 35% in een week, Bitcoin richting $23.000

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Onze trouwe lezer weet dat wij het anders doen. Zo vertelden wij dat Bitcoin zou dalen na de 2e week van januari (grote beleggers komen weer terug in de markt), terwijl iedereen het destijds had over een bullish sentiment.

Ook hebben wij vorige week een potentiële munt gedeeld die t.o.v. BTC en USDT nog veel potentie heeft. Wij hadden het toen namelijk gehad over TNT, met inmiddels een piek van 35%! Toch zien wij op het moment van schrijven een mooie 2e entry voor als je hem nog niet in bezit hebt, deze munt staat op ontploffen met een kans van x24. Voor meer informatie, lees hier ons bericht van vorige week.

11  Tierion (TNT)

  • Exchange: HitBTC
  • Website: https://tierion.com/
  • Huidige koers: 0,0041?
  • Koersdoel: 0,10 (LET OP! Dit is géén financieel advies!)
Tierion

Bitcoin onderweg naar $23.000? | koers update:

De enige houvast die we voorlopig hebben is de Fibonacci. Zoals je kan zien op de chart rekenen wij op een Bitcoin koers tussen de $16.400-$22.000. Voordat de koers daar kan komen, moet hij nog enkele weerstanden doorbreken, zoals de psychologische grens van $30.000. Op de 6hr grafiek zien we een kleine resistance rond $27.000 maar verder is er geen enkele weerstand tot de $21.000.

Vanaf dit punt moeten we herzien wat de markt doet, maar als we naar de daily en weekly 200 SMA kijken (op de daily staat die op $16.500 en bij de weekly op $8.500) weten we vanuit het verleden dat dit vaak de beste entries zijn die je kan hebben voor Bitcoin.

Zoals onze lezers weten, maken wij gebruik van de K.I.S.S. methode. Hieronder valt de 8/21 EMA, deze komen voort uit onze favoriete kunstenaar Fibonacci. Op het moment van schrijven zien we bijna een bearish cross ontstaan op de daily. Bij een eenmaal gesloten cross zien wij de markt als bearish en zullen we kijken tot wanneer deze trend zich gaat aanhouden. 

Bitcoin

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 Bitcoin naar 10 Bitcoin in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN