World Poker Tour TFUEL

World Poker Tour gaat Tetha Network integreren

World Poker Tour heeft aangekondigd dat het Theta Network in zijn platform zal integreren om de bezorgkosten van video’s te verlagen en kijkers in staat te stellen TFUEL te verdienen tijdens het bekijken van content.

Verdien TFUEL tijdens het bekijken van content

Theta Network is een op blockchain gebaseerd videoleveringsproject dat tot doel heeft de livestream-industrie te decentraliseren. Het stelt bestaande videoplatforms ook in staat om inkomsten te genereren en de CDN (Content Delivery Network) -kosten te verlagen, terwijl eindgebruikers worden beloond voor het delen en bekijken van content.

Door samen te werken met het netwerk kunnen kijkers van het gigantische spel- en entertainmentmerk, World Poker Tour, nu TFUEL-tokens verdienen tijdens het bekijken van content. De samenwerking stelt WPT ook in staat om de CDN-kosten met 50% te verlagen en tegelijkertijd de gebruikersbetrokkenheid te vergroten door gebruik te maken van Theta’s blockchain.

Door simpelweg de content te bekijken en te delen, zouden klanten TFUEL-tokens kunnen verdienen. Het blockchain-project schatte dat gebruikers tot $15 per maand konden verdienen.

Een enorme stap op het gebied van adoptie

Mitch Liu, mede-oprichter en CEO van Theta Labs, het bedrijf achter het Theta-netwerk, zei dat deze samenwerking een enorme stap zou kunnen zijn voor de acceptatie van blockchain door de media- en entertainmentindustrie. Hij voegde eraan toe dat de Theta-integratie een ‘win-win’-propositie is die alle belanghebbenden ten goede komt.

Hoewel de recente Theta-netwerkintegratie niet de eerste joint venture is tussen de twee organisaties, zei CEO van WPT, Adam Pliska, dat zijn team op zoek is naar een strategische samenwerking op lange termijn met het blockchain-project. Hij ging verder met:

“World Poker Tour is verheugd om Theta netwerk peer-to-peer streaming-infrastructuur volledig te integreren op ons nieuwe Theta-aangedreven kanaal op WPT.com en miljoenen van onze wereldwijde fans een superieure kijkervaring te bieden.

We zien dit als een strategische kans op de lange termijn en als een onderscheidende factor voor ons in de branche, en we denken dat dit zal bijdragen aan groei op het gebied van kijkers.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN