Airdrop Flare

Deelnemers SPARK-airdrop ontvangen tweede airdrop

In december werd al bekend dat houders van de populaire cryptocurrency XRP gratis tokens zouden ontvangen van Flare Networks, genaamd Spark. Nu is echter duidelijk geworden dat diezelfde deelnemers een tweede airdrop zullen ontvangen van een start-up dat gebouwd is op de blockchain van Flare Networks, genaamd Flare Finance.

In december voerde de door Ripple ondersteunde crypto-startup Flare een snapshot uit van deelnemende XRP-houders en verdeelde het Spark (FLR) -token aan hen tegen een verhouding van 1,0073 Spark per XRP. Er werd duidelijk dat veel mensen deze airdrop wel zagen zitten, aangezien Flare in de eerste helft van dit jaar 45.827.728.412 Spark-tokens zal verdelen aan de deelnemers.

De token zelf maakt deel uit van een nieuw smart contract-ecosysteem dat is ontworpen om Ethereum-achtige functionaliteit naar de XRP Ledger te brengen.

Nu is Flare Finance – dat is gebouwd op de Flare-blockchain en ontworpen is om swaps, stablecoins, yield farming, door activa gedekte leningen, verzekeringen en yield mining – mogelijk te maken, van plan om diezelfde deelnemers nog een airdrop aan te bieden. Het bedrijf zegt dat het DAOFlare-token (DFLR) zal versturen naar gebruikers die Spark zullen ontvangen. DFLR-houders kunnen die tokens vervolgens inwisselen voor YieldFlare, de officiële token van Flare Finance.

Flare Finance legde het als volgt uit op Twitter:

“Een maand na de lancering van het hoofdnetwerk van het Flare Network, zal Flare Finance een momentopname maken van alle saldi van degenen die FLR bezitten. 7-10 dagen na onze momentopname bent u de trotse eigenaar van zowel FLR (Spark) als DFLR (DAOFlare).

Maar wacht, u moet nog een stap verder gaan om de interactie met het Flare Finance-ecosysteem te beginnen. De laatste stap is om uw DFLR in te ruilen voor YFLR (YieldFlare), de officiële token van het Flare Finance Ecosystem. Eenmaal verwisseld, wacht er eindeloos potentieel.”

Het hoofdnetwerk van Flare Networks wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2021. Het is nog even wachten dus.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN