Bitcoin koers

Bitcoin koers zal volgend jaar zes cijfers bedragen, aldus Josh Rager

Met de Bitcoin koers weer boven de $38.000, denkt de prominente crypto-analist Josh Rager – die ook mede-oprichter is van het online crypto-leerplatform Blockroots, en adviseur van verschillende startups – nog steeds dat “Bitcoin begin 2022 een prijs van zes cijfers zal bedragen.”

De analist is over het algemeen vrij conservatief als het gaat om prijsvoorspellingen, maar de recente prijsactie van Bitcoin doet hem geloven dat de Bitcoin zal begin 2022 $100.000 bedragen. Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik wist dat de zescijferige Bitcoin koers uiteindelijk zou komen, maar dacht dat het pas in de volgende cyclus zou zijn. Na de recente prijsactie, die zo snel $40k bereikte, moet ik zeggen dat ik denk dat Bitcoin begin 2022 een prijs van zes cijfers zal zien. En dat BTC over de hele wereld populair zal gaan worden.”

Lark Davis denkt dat het dit jaar al gaat gebeuren

De populaire crypto-analist Lark Davis gelooft ook dat de Bitcoin koers $100.000 zal bereiken, maar hij denkt dat dit voor het einde van dit jaar zal gebeuren. Zo zei hij in een recente YouTube-video het volgende:

“De optiemarkten achten momenteel de kans 20% dat Bitcoin eind januari $50.000 zal bereiken …

Hoe komen we eigenlijk aan een Bitcoin van $50.000? Waar komen al die nieuwe kopers vandaan? Nou, ik ben blij dat je het vraagt, want de crisis in de aanvoer van Bitcoin gaat door zonder dat het einde in zicht is …

De aanvoerproblemen beginnen echter al enkele van deze kleinere beurzen te treffen. eToro waarschuwt gebruikers nu bijvoorbeeld dat de handel in cryptovaluta in de weekenden beperkt zal worden vanwege een sterke stijging van de vraag op het platform en hun onvermogen om genoeg cryptovaluta te vinden om aan die vraag te voldoen …

Dat is gewoon waanzinnig bullish nieuws voor cryptocurrencies – dat is ongelooflijk. De vraag is op dit moment zo enorm hoog dat sommige van deze kleinere beurzen niet eens snel genoeg crypto in handen kunnen krijgen om te voldoen aan de kooporders van hun klanten … Dat is zonder twijfel bullish …

Zullen we eind januari $50k zien? Het is niet het meest waarschijnlijke scenario, maar die prijs wordt pas echt relevant als u erin gaat handelen. Voor de hodlers, blijf het gewoon verzamelen, geniet natuurlijk van de prijsstijging, maar $50.000, het is echt niet zo gek. $100.000 minimum tegen het einde van het jaar.”

Wat is jullie prijsvoorspelling vóór het einde van dit jaar? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN