Bitcoin koers

DoopieCash video: Elon Musk officieel de rijkste man op aarde


Elon Musk, de baas van Tesla, is sinds kort met een geschat vermogen van ongeveer 200 miljard dollar de rijkste man ter wereld. Hij stoot hiermee Amazon-topman Jeff Bezos, van zijn troon.

Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren op hun kanaal.

Wie is DoopieCash?

DoopieCash is één van de grootste en meest actieve crypto community van Nederland. DoopieCash plaatst video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency, waaronder Bitcoin, kan beginnen. Daarnaast bieden zij voor de serieuze investeerder of trader verschillende services.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN