Litecoin Foundation

Litecoin koers kan binnenkort flink gaan stijgen, aldus analisten

De nummer vijf cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, Litecoin (LTC), is de afgelopen tijd flink gestegen. Zo is de Litecoin koers de afgelopen drie maanden ruim 163% gestegen van $47,17 naar de huidige koers van ongeveer $125.

Analist Shubbs verwacht een stijging tot $265

Na zo’n grote stijging is het altijd de vraag wat de volgende stap gaat zijn voor de koers. Gelukkig heeft een bekende analist Shubbs een nieuwe analyse gemaakt van LTC. In deze analyse identificeerde hij een Adam en Eva-structuur op basis van de prijsactie van de munt van de afgelopen drie jaar.

De halslijn van het patroon ligt op $145, en de dubbele bodem ligt op $25. Door het verschil tussen de halslijn en de onderste waarde – die $120 is – bij de halslijn op te tellen, identificeerde hij een doelwaarde van $265, die in de komende maanden verwacht wordt door de analist.

Bron: TradingView

Analist House MD verwacht ook een flinke stijging

In zijn Litecoin-prijsvoorspelling legde een andere analist, ook bekend als House MD, uit dat Litecoin de komende tijd nauwlettend in de gaten gehouden moet worden omdat het een groot potentieel laat zien. Volgens de analist heeft Litecoin het beter gedaan dan alle andere grote cryptocurrencies, inclusief de koning en koningin van cryptocurrencies.

Litecoin volgt alleen Bitcoin, en terwijl Bitcoin een nieuwe recordhoogte bereikte, volgde Litecoin het voorbeeld. Hoewel de Bollinger-band en andere indicatoren achterblijven, gaf de analist aan dat ze er niet echt toe doen, aangezien Litecoin enkele van zijn beste prestaties levert.

De analist identificeerde ook een slangenvorm in de prijsactie van Litecoin. Daarnaast gaf hij aan dat de munt heeft te maken met sterke weerstand op het $145-niveau, en dat er een veel sterkere ondersteuning te vinden is op het $69-niveau. Mocht hij echter door de weerstand heen breken, dan ligt de weg naar boven open.

Bron: TradingView

Analist Bumincetin verwacht een doorbraak van het $150-niveau

De derde analist die we erbij pakken is Bumincetin. De analist identificeerde een symmetrische driehoek in de prijsactie van Litecoin, maar de munt brak naar boven uit, uit de driehoek. Dit is een sterke indicator van bullish druk op de munt. Volgens de analist is de munt dan ook klaar voor een grote doorbraak naar het niveau van $150. De analist verwacht dat dit zal gebeuren wanneer Bitcoin het $30k-niveau bereikt, aangezien Litecoin de bewegingen van de cryptocurrencies van de koning nauw volgt.

Bron: TradingView

De meeste voorspellingen van de Litecoin koers suggereren een stijging, aangezien Litecoin bullish lijkt te zijn in de grafieken. Met de recente stijging van de marktkapitalisatie verwachten traders dat Litecoin gestaag zal blijven stijgen. De optimistische vooruitzichten van het nieuwe jaar kunnen ertoe leiden dat de munt in het nieuwe jaar nieuwe hoogtepunten gaat bereiken. Het is echter altijd een risico en daarom willen we ook duidelijk aangeven dat dit géén financieel advies is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN