Wallet

De beste Bitcoin wallets van 2021

Na de succesvolle rally van Bitcoin in november 2020, krijgen handelaren en investeerders steeds meer liefde voor het investeren in Bitcoin. Alleen al in de afgelopen maand heeft de cryptomarkt een grote golf van nieuwe crypto-investeerders gezien.

Het mooie aan nieuwe crypto-investeerders is dat ze de markt betreden met een HODLing-mentaliteit. De Bitcoin koers is in 2020 met een aanzienlijke percentage tijdens de coronacrisis gedaald, maar mensen zijn ervan overtuigd dat Bitcoin er is om te blijven. Dit zien we ook terug aan de huidige Bitcoin prijsrally.

Met het toenemende aantal Bitcoin-handelaren op de markt is ook de vraag naar een Bitcoin wallet toegenomen. In dit artikel gaan we uitleg geven over de verschillende soorten Bitcoin wallets en laten we meteen zien welke wallets goed zijn om jouw cryptocurrencies in op te slaan.

Wat is een Bitcoin Wallet?

Een Bitcoin wallet kun je vergelijken met een online bank die je cryptocurrencies kan opslaan. Deze wallets zorgen ervoor dat je cryptocurrencies veilig zijn. Zoals we weten, is Bitcoin een digitale valuta en heeft deze geen fysieke aanwezigheid. Daarom hebben investeerders, om ze op te slaan, een oplossing gevonden, Bitcoin wallets. Deze portemonnees zijn er in verschillende soorten en elk type heeft verschillende doelen.

● Mobiele wallets.
● Bureaubladwallets.
● Webwallets.
● Hardwarewallets

Deze wallets worden geleverd met twee sleutels: privésleutels en openbare sleutels. De openbare sleutel is verantwoordelijk voor het uitvoeren van transacties en de privésleutel is verantwoordelijk voor toegang tot je cryptocurrency. je kunt meer weten over een Bitcoin wallet bij Bitcoin Era.

Beste Bitcoin wallets in 2021

Elke dag betreden steeds meer mensen de Crypto-handelsmarkt. Dit heeft ook de frauduleuze activiteit op de markt vergroot. Daarom moet je een digitale wallet hebben die bekwaam genoeg is om de nodige beveiligingsmaatregelen voor jouw cryptocurrencies te bieden.

  1. Exodus: is een nieuwe trend in de markt. Dit is een desktop-gebaseerde Bitcoin wallet. Exodus heeft een enorme cryptodatabase en is geschikt voor meer dan 40 soorten cryptocurrencies. Omdat Exodus een lichte wallet is, hoef je hier niet je hele blockchain op te slaan. Bovendien kun je Exodus gebruiken om de transactie rechtstreeks vanuit de wallet uit te voeren.
  1. Coinomi: is een van de oudste Bitcoin wallets die geschikt is voor functies met meerdere ketens en meerdere platforms. Meer dan 2,5 miljoen gebruikers hebben hun vertrouwen in Coinomi getoond. Deze wallet omvat meer dan 125 blockchain-netwerken en ruim 1700 tokens. Coinomi ondersteunt multi-seed setup, en het beste is dat elke setup zijn eigen encryptie-instelling heeft. Coinomi verzamelt de gebruikersgegevens niet en jouw IP-adres wordt gemaskeerd om totale veiligheid te behouden.
  1. KeepKey: is een nieuwe generatie Bitcoin wallet en claimt al jouw bezittingen te beschermen tegen blootstelling aan malware en virusbedreigingen. Keepkey is een van de beste Bitcoin wallets met geavanceerde beveiligingsfuncties tegen fysieke en virtuele diefstal. Keepkey kan eenvoudig worden geïntegreerd met de softwareversie op de computer. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van een platform van een derde partij om betalingen te doen met de privésleutels en openbare sleutels. Het biedt optimale beveiliging voor jouw digitale activa.
  1. Trezor: is een hardware Bitcoin wallet. Het is ontworpen met een zero-trust-benadering en je hoeft alleen verbinding te maken met een apparaat wanneer je een betaling of transactie uitvoert. Trezor biedt een pin beveiliging. Dus zelfs als je jouw wallet kwijt raakt, kun je de seed efficiënt herstellen. Omdat het offline is en geen verbinding met internet heeft, is het niet te hacken.
  1. Ledger Nano S: Als je geen grote fan bent van online crypto wallets, is Ledger Nano S misschien wel de beste keuze. Het is het meest geschikt voor Ethereum-transacties, maar is ook geschikt voor het maken van opslag van Bitcoins. Dit apparaat moet zijn verbonden met een IoT-apparaat om transacties te kunnen uitvoeren. Het beste is dat het veilig, niet te kraken is, meerdere apps uitvoert en geen risico loopt dat jouw sleutels worden blootgesteld aan internet.

Conclusie

Bitcoin wallets zijn belangrijk geworden in de huidige crypto-handelswereld. Gezien de manier waarop frauduleuze activiteiten op dagelijkse basis plaatsvinden, bieden Bitcoin wallets de vereiste beveiligingsfuncties. Er zijn verschillende wallets in de crypto-industrie, maar slechts enkele kunnen de nodige bescherming bieden. Wees dus erg voorzichtig bij het kiezen van een.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN