Bitcoin koers

Bitcoin koers $15.600 op komst

Dit Bitcoin koers artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

We hopen dat iedereen een hele fijne kerst heeft gehad! Wij verwachten dat Bitcoin (BTC) hodlers dit zeker hebben gehad, aangezien de Bitcoin koers naar een nieuwe recordhoogte van boven de $28.395 is gegaan. En dat in dagen van weinig nieuws en in zwakke tijden voor crypto. Daarom denken we dat de Bitcoin koers in onbalans is door vraag en aanbod, iets wat al ruim een maand speelt. Dit kennen we ook in de reguliere aandelenmarkt rond de vakanties.

We riepen heel hard dat Bitcoin voor het einde van het jaar een koers van $25.000 zou hebben, terwijl anderen nog met de grens van $9.000 bezig waren. We verwachten dat deze onbalans nog twee weken zal duren, maar vervolgens een correctie krijgt van misschien wel meer dan 40%. Dit zou een daling betekenen richting de $15.600 en $18,200. Hoewel we wel zien dat Bitcoin inmiddels de potentie heeft geschapen richting $30.000 te kunnen.

Bitcoin koers update:

True, wij hebben niet zoveel met traditionele waarheden. Wij doen het anders maar iedereen kan het, geen uitzonderingen. 

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 27.12.2020 | Nostradamus |Weekly|

Conclusie BTC

De enige houvast die we voorlopig hanteren is de Fibonacci, zoals je kan zien op de weekly gokken wij op een Bitcoin koers tussen $16.736-$13.690 , daartussenin bevinden zich nog enkele weerstanden.

Fibonacci, een italiaanse kunstenaar?

Het lijkt er bijna op, maar dit is ons tweede instrument waar we mogelijke levels/weerstanden mee zichtbaar maken. Zo makkelijk en zoveel accuraatheid. Gewoon op het onderste en bovenste punt van je chart zetten, dus waar de koers de hoogste en de laagste prijs heeft.

WOW

Nostradamus special – Coin van de maand!

We hebben onlangs onze top 10 gepubliceerd en wat een stijgingen hebben deze altcoins meegemaakt, met Theta op plek 1 en inmiddels 250% profit. We hebben de afgelopen maanden een aantal keer een coin van de maand gepresenteerd en onze klapper Pirate coin is inmiddels 200% gestegen. Wij hopen dat je in bent gestapt. Is WOW de nieuwe Pirate coin? 

Pirate coin

Nostradamus denkt van wel en omdat we nu eenmaal denken dat beeld meer zegt als woorden, bekijk deze video.

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN