Is deze aanzienlijke opwaartse beweging de volgende stap voor de Ethereum koers?

De Ethereum (ETH) koers heeft dit jaar een flinke prijsstijging doorstaan en is sinds maart al met meer dan 5 keer verdubbeld. Als we dit vanaf maart dit jaar met Bitcoin vergelijken, kunnen we stellen dat het vrijwel evengoed als BTC heeft gepresteerd.

De populaire cryptohandelaar SalsaTekila, die bekend werd nadat hij een paar duizend dollar had omgezet in $100.000 aan crypto-winsten, heeft onlangs gezegd dat Ethereum het komende jaar zelfs beter zal presteren dan Bitcoin. Als we verschillende analisten moeten geloven kan de ETH koers op korte termijn een flinke opleving zien en een aanzienlijke opwaartse beweging maken.

Ethereum koers richting $1000 dollar

De crypto-analist die een tijdje terug voorspelde dat Ethereum de $650 zou bereiken toen het nog onder $200 handelde, heeft inmiddels een nieuwe voorspelling gedaan. Zo zegt hij dat ETH op korte termijn een nieuwe opwaartse beweging kan maken. Volgens hem zou de Ethereum koers richting $1000 kunnen stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik zei dat ETH $650 zou bereiken toen het onder $200 handelde. Nu zeg ik dat het binnenkort $1000+ niveaus zal bereiken.”

Ethereum koers

Ook een andere crypto-analist, met meer dan 34.000 volgers op Twitter, verwacht een mooie stijging van de Ethereum koers. Hij plaatste de onderstaande grafiek en voorspelt een Ethereum koers van $822.

Ethereum koers

Wat je misschien ook leuk vindt?

Ethereum koers kan flink gaan stijgen door deze twee factoren

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!