Ripple

XRP koers vormt een bull-flag die het naar $1,20 kan brengen

De bekende crypto-analist, met de wat obscure naam, MagicPoopCannon, heeft in zijn recente analyse van de XRP koers aangegeven dat het een bull-flag gemaakt heeft. Een uitbraak van deze bull-flag naar boven zou, volgens de analist, de XRP koers een flinke waardevermeerdering kunnen opleveren. Hij gaf namelijk aan dat hierdoor de munt weleens richting de $1,20 zou kunnen stijgen. Hij plaatste het volgende op TradingView:

XRP koers
Bron: TradingView

“Als we nu naar een dagelijkse grafiek zouden gaan, zou dit hele patroon gemakkelijk herkenbaar zijn als een bull-flag. Het is echter niet ZOMAAR een bull-flag – nee – dit is een gigantische, 250% bear slachende raketvlag. Als de vlag naar boven uitbreekt (zoals we weten doen niet 100% van alle bull-vlaggen dit) is het doel $1.20. Dat is 100% hoger dan waar we nu zijn.”

Om verder uit te leggen waarom hij super bullish was op XRP, legde Magic uit dat de Bitcoin koers het tempo heeft bepaald voor de rest van de cryptomarkt en dat het niet meer dan normaal is dat andere digitale activa een vergelijkbaar pad volgen. Hij zei het volgende:

“Ik denk niet alleen dat het mogelijk is, ik denk dat het onvermijdelijk is. Bitcoin heeft duidelijk aangetoond waar deze markt naartoe gaat, en het is veel en veel hoger. Zelfs als we consolideren, terugtrekken, een achterwaartse salto maken, wat dan ook, het toneel is klaar. Dit is waar we op hebben gewacht. Aan iedereen die mij de afgelopen jaren heeft gevolgd, ik hou van je. Laten we nu krijgen wat we hebben verdiend!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN