Bear bulls

Monero (XMR) Secrets, koers explosief?

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wat is Monero eigenlijk?

Monero (XMR) is een van de veiligste munten in onze Crypto Jungle! Veel mensen die niet willen dat de overheid mee kan kijken, gebruiken deze munt om elkaar te betalen. Geen wonder dat deze munt populair is bij de mensen die echt geloven in blockchain en cryptocurrency als een alternatief voor een door de overheid en banken gereguleerde markt. 

Monero is op 18 april 2014 gelanceerd en beweerd compleet veilig te zijn. Het is open-source en volledig gericht op het hebben van regie over je eigen geld en privacy. De overheden kunnen niet meekijken naar wie de oorspronkelijke eigenaar van de coin was. Uiteraard trekt dit ook de criminele wereld aan. Nog een reden waarom wij denken dat deze munt zeer stabiel is, want dat zijn wel domeinen waar veel geld in omgaat.

Alle transacties worden eenmalig aangemaakt op willekeurige adressen, die tijdens een transactie worden aangemaakt, om zo de ontvanger en zender te beschermen. Daarnaast is sinds 2017 ook het bedrag van de transactie niet meer zichtbaar. Nostradamus is van mening dat cryptocurrency in de basis bedoeld is voor privacy en in de toekomst kan dienen als een vervanging van de “reguliere banken”. Daarom is het vast niet verrassend dat deze coin onze voorkeur heeft.

Bron: Tradingview XMR-BTC | 12.12.2020 | Nostradamus | 2 Days |

Wij delen de markt op in 5 segmenten

1: Echt bewezen cryotomunten (o.a. BTC, XMR, ETH, LTC) 40%
2: Platformen (o.a. EOS, LISK) 20%
3: Applicaties die reeds werken (o.a. Loki) 10%
4: Projecten die veelbelovend zijn en privacy bevorderen (o.a. Wow, ARRR) 10%
5: Coins alleen om te traden 10%

We zien dat Monero op de 2 days grafiek een bullish Ema cross heeft gehad. Ons vizier staat boven de grijze balk, als deze doorbroken is kan het hard gaan.

Conclusie XMR-BTC 

Koers van instappen : 8529
Nostradamus, K.I.S.S. indicatoren : neutraal
Eerste Target : 9367, Fib.0.382
Point of Control : 9680

Weerstanden:
Fibonacci:
Fib. 0.382: 12765
Fib. 0.500: 16871

Vergeet in de kerstvakantie niet onze Top10 van afgelopen week te bekijken en je voordeel ermee te doen.

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN