Starname

Starname lanceert nieuwe functie genaamd Starname Manager

IOV heeft gisteren het nieuws bekendgemaakt dat Starname, een volledig gedecentraliseerd digitaal identiteitsplatform, Starname Manager heeft gelanceerd. Het doel van Starname is om zelfgemaakte gebruikersnamen op de blockchain te creëren, die je vervolgens in een link met vrienden kunt delen, om betalingen in cryptocurrencies te ontvangen en te versturen. Je kunt het zien als de welbekende app ‘tikkie’.

Als gebruiker kun je op Starname manager een profiel aanmaken en vervolgens een naam naar keuze registreren. Vervolgens kun je jouw profiel koppelen aan een mobiele wallet of een crypto exchange, wat betekent dat je iedere soort cryptocurrency op je Starname account kunt ontvangen. Het ongemak van meerdere adressen is dus niet meer nodig!

Om fraude te voorkomen kunnen profielen op Starname geverifieerd worden. Profielen kunnen gedeeld worden via starname.me/’yourprofile ’en elke andere app die met Starname is geïntegreerd. Deel jouw link en wordt direct betaald of ontvang donaties met verschillende wallets zoals TrustWallet, Metamask, Kepler, Ledger en Fiat.

Karim Ganem, president van Starname, zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“De afgelopen drie jaar hebben we gewerkt aan een droom, een doel en de missie om blockchain naar de mensen te brengen. Starname belichaamt deze belofte en we zijn verheugd om een eerste bouwsteen voor massale acceptatie op de markt te brengen”

Starname is een volledig gedecentraliseerde, censuurbestendige naamservice voor de distributie van beloningen. Het is gebouwd op Cosmos DSK en volledig multichain. De service is Twitter-geverifieerd om nabootsing van identiteit te voorkomen en maakt naambeheer en foto- en profielpresentatie mogelijk dankzij een partnerschap met Aleph.

IOV token

Het utility token dat wordt gebruikt op het platform is het IOV-token. Deze kan worden gebruikt voor het staken op de Starname’s Delegated Proof of Stake (DPOS) blockchain. Alle transacties in de Starname-keten gebeuren in IOV-tokens en worden vervolgens naar de gewenste cryptocurrency omgezet.

Binnenkort zal er een, door Aleph Tech ontwikkelde, brug geopend worden tussen de Starname-keten en Ethereum. De Starname (IOV) -token is al verkrijgbaar op Bilaxy en is sinds gisteren op Uniswap uitgebracht.

Benjamin Simatos, CFO van Starname, zei het volgende hierover:

“Onze listing op Uniswap, de grootste gedecentraliseerde beurs op dit moment, zal zorgen voor meer liquiditeit en meer vertrouwen in ons product bij gebruikers.”

Starname heeft verschillende partnerschappen waaronder Forbole, Ledger, Request Network, WalletConnect, Keplr.

Over Starname:

Starname is een volledig gedecentraliseerd, blockchain-gebaseerd gebruikersnaamplatform dat het populaire internet en het complexe blockchain-ecosysteem overbrugt door gebruikers in staat te stellen aangepaste gebruikersnamen te maken die hun blockchain-portemonnee en identiteit vertegenwoordigen.

Het bedrijf is in 2018 door IOV gestart, een bekroond Frans bedrijf gevestigd in Parijs, werd Starname gebouwd om de eerste in zijn soort te zijn, met grote belangstelling vanaf de conceptie die het project voldoende financiële steun verleende om een ​​volledig functionerend eindproduct te bouwen.

De Starname-service opende zijn deuren in augustus 2020, integreerde zijn eerste partnerschappen en brengt nu de dApps uit voor Manager en CryptoProfile, evenals een brug naar Ethereum en Uniswap.

Meer informatie over Starname vind je op de website of de officiële social media pagina!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN