Bitcoin koers

Bitcoin koers daalde onder de $18.000, is een verdere daling op komst?

De Bitcoin (BTC) koers heeft na een periode van consolidatie een neerwaartse beweging gemaakt. Hierdoor denken analisten dat dit een teken is dat de Bitcoin koers verder zal dalen. De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël gaf kortgeleden aan dat Bitcoin vooralsnog bereik gebonden is tussen $19.400 – $18.400. Hij voegde hieraan toe dat als, Bitcoin zich buiten deze twee niveaus bevindt, we spektakel kunnen verwachten.

Nu de prijs zich buiten deze twee niveaus bevindt gaf CryptoMichaël het volgende aan:

“Je hebt al weken FOMO gehad, terwijl de tijd om posities te verzamelen in aantocht is. Zakken de prijzen? Niet het moment om te beginnen met verkopen. In plaats daarvan is het tijd om geïnteresseerd te raken in kopen.”

Gisteren gaf Daan van Benelux (klik hier voor zijn Telegram-kanaal) in gesprek met ons aan dat de kans groter is dat we een neerwaartse beweging zullen maken richting de $18.500. Hij merkte op dat als deze support niet wordt gehouden, de $17.700 niet uitgesloten. Een mooie voorspelling die is uitgekomen.

Ook vandaag spraken we met Daan en zei hij het volgende over de Bitcoin koers:

“Zoals gisteren aangegeven verwachtten wij dat we de 17700 zouden raken. Wat we nu constateren is dat er een bounce gaande is, één met toegenomen volume. Nu is het eigen even afwachten of deze bounce doorzet. Na een 4hr close boven de 18000 zullen we de situatie her-evalueren.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN