Bitcoin koers

Paul Tudor Jones: Bitcoin zal in de komende twee decennia exploderen

Paul Tudor Jones, die circa $100 miljoen van zijn totale vermogen in Bitcoin heeft zitten, zei onlangs in een interview dat hij ervan overtuigd is dat de koningsmunt de komende 20 jaar aanzienlijk zal stijgen. Volgens Jones kan Bitcoin binnen twee decennia een wereldwijde valuta worden en zal ieder land wereldwijd het op de een of andere manier gebruiken.

Jonges gaf aan dat de totale Bitcoin marktkapitalisatie ‘slechts’ ongeveer $350 miljard bedraagt. Dit lijkt in eerste instantie groot, maar als je het vergelijkt met de marktkapitalisatie van goud ($9000 miljard) dan is er nog een flinke groeipotentie. Jones oprichter van vermogensbeheerder Tudor Investment Corp. werd beroemd na het voorspellen van en profiteren van de beurscrash van 1987.

In het interview zei hij het volgende:

“Er is vandaag geen manier om te weten hoe de komende 10 of 20 jaar eruit zullen zien en ik weet dat als ik opnieuw een positie zou moeten innemen, ik de merknaam Bitcoin zal gebruiken.”

Bitcoin doet Jones vergelijken met de opkomst van de aandelen tijdens de late jaren 90, ook wel het dotcom-tijdperk genoemd. Hij zei dat veel van deze aandelen het uiteindelijk niet overleefd hebben. Echter zijn degene die het wel overleefd hebben aanzienlijk naar de top van de financiële ladder gestegen. Hij heeft er vertrouwen in en gelooft erin dat Bitcoin dit pad zal bewandelen en dat het uiteindelijk een van de meest ‘dominante spelers’ op de markt kan zijn.

Jones gaf verder aan dat Bitcoin en andere altcoins binnenkort op dezelfde manier verhandelbaar zijn als edelmetalen.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Bitcoin doet me zo veel denken aan de internetaandelen van 1999, omdat het internet nog in de kinderschoenen stond. Niemand wist hoe hij het moest waarderen vanwege de wereld van mogelijkheden die voor ons lag. De huidige marktkapitalisatie van Bitcoin is ongeveer $350 miljard.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN