Bitcoin koers

Iedere vermogensbeheerder moet Bitcoin begrijpen zegt CEO van Shapeshift

De CEO van Shapeshift, Erik Voorhees, heeft zojuist gezegd dat iedere vermogensbeheerder die momenteel nog niet begrijpt wat Bitcoin (BTC) is, achter zijn oren moet krabben. Volgens Voorhees moet iedereen BTC begrijpen, vanwege het enorme rendement. De Bitcoin koers steeg op 30 november voor het eerst sinds half december 2017 naar een nieuw recordniveau en analisten suggereren dat BTC in 2021 naar $300.000 kan stijgen.

Voorhees deed deze uitspraken nadat gegevens werden gedeeld door de mede-oprichter van analyseplatform Messari, Dan McArdle. Hierin stond dat Bitcoin in een periode van tien jaar vele malen beter heeft gepresteerd dan ‘alles’. Alhoewel goud 32% winst heeft geboekt en de S&P 200%, heeft BTC ongelofelijke winsten laten zien van 7.837.884%. Dan McArdle plaatste de volgende tweet en zei:

“Het scorebord valt niet te ontkennen.”

Bitcoin, Goud en de S&P 500 ROI vs. USD. Bron: CaseBitcoin

Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van Bitcoin, zei Voorhees dat Bitcoin “enorm superieur is aan ieder andere investering”. Hij zei het volgende in zijn tweet:

“Over 10 jaar en 3 hype-cycli is #Bitcoin empirisch * zo enorm superieur * aan elke andere investering. Het zou kunnen worden vergeven dat je het acht jaar geleden niet begreep … maar elke vermogensbeheerder die vandaag de dag nog niet op de hoogte is van dit fenomeen, moet zijn pand serieus controleren.”

Naast Voorhees zijn er nog vele anderen die de recente investeringen van instituties in Bitcoin bespreken. Zo brachten we onlangs een artikel uit waarin bekend werd gemaakt dat Grayscale bijna $10 miljard voor institutionele klanten beheerd. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen bullish Bitcoin koersvoorspellingen doen. In een recentelijk onderzoek van Kraken kwam naar voren dat VIP-klanten voorspellen dat de Bitcoin koers de $36.000 zal bereiken in 2021.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN