Ripple Nieuws

Coinbase en Kraken nemen vooralsnog geen deel aan de airdrop van Flare Network

Het is bijna zover, de airdrop van Flare Network vindt bijna plaats. Investeerder die XRP op grote beurzen en wallets vasthouden ontvangen binnen twee weken gratis Spark tokens. Echter heeft Flare Network verklaard dat de deelname van Coinbase hoogst onwaarschijnlijk is.

De adressen van alle XRP gebruikers die zouden profiteren van de airdrop worden op 12 december gemaakt. Er worden in totaal 45 miljard aan Spark tokens uitgedeeld tijdens de airdrop. XRP investeerders ontvangen deze in een verhouding van 1:1. Bij 100 XRP ontvang je dus 100 Spark tokens.

Flare Networks wilde dat alle grote crypto-uitwisselingen de airdrop zouden ondersteunen. Op 24 november plaatste het zelfs een tweet met de volgende tekst:

Flare Network

Maar gisteren werd duidelijk dat Coinbase nauwelijks bezig is met de airdrop. Flare plaatste een tweet waarbij het Coinbase gebruikers waarschuwt dat ze de airdrop kunnen missen.

Naast Coinbase lijkt ook Kraken niet deel te nemen aan de airdrop. Het support team van Kraken heeft op Twitter een bericht geplaatst dat ze momenteel niet van plan zijn om de airdrop van Flare Network te ondersteunen. Andere topbeurzen zoals Binance en Bitstamp hebben hun deelname aan de distributie van het token al aangekondigd.

Airdrop

Meer dan 20 crypto-exchanges

De airdrop wordt groots en daarom is er ondersteuning vanuit meer dan 20 crypto-exchanges. Op de website van Flare Network zien we ook dat Coinbase en Kraken er niet tussen staan. Klik hier om te bekijken welke crypto exchange er wel tussenstaat. De mensen die hun XRP in eigen beheer houden of niet opslaan op één van de deelnemende crypto-exchanges, kunnen alsnog Spark tokens verdienen. Wietse Wind, XRPL Labs oprichter, zei het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN