PayPal cryptocurrencies

PayPal CEO legt uit waarom het bedrijf in Bitcoin gelooft

In het laatste interview met CNBC gaf de CEO van de betalingsgigant PayPal, Dan Schulman, aan dat Bitcoin en cryptocurrencies hun waarde ontlenen aan hun “inherente” toepassingen en dat zij dit zullen blijven doen.

Het is inmiddels een bekend feit dat betalingsgigant PayPal tot op de knieën in de Bitcoin-markt zit. In een recent interview met CNBC legde CEO Dan Schulman zijn grondgedachte uit achter de waarde van ‘s werelds grootste cryptocurrency. Hij legde ook uit waarom zijn bedrijf zo groots op BTC gokt.

Papiergeld zal gaan verdwijnen

Schulman wees op een scenario waarin de afhankelijkheid van contant geld met 40-70 procent is gedaald als gevolg van de aanhoudende coronavirus-pandemie. Centrale banken, zei hij, zullen uiteindelijk digitaal gaan en papieren fiat omzetten in hun elektronische tegenhangers. Hij zei het volgende:

“Terwijl papiergeld langzaam verdwijnt en verdwijnt uit de manier waarop mensen transacties gebruiken, zullen centrale banken, vooral aan de retailzijde, papiergeld moeten vervangen door vormen van digitale fiat valuta’s.”

Het bovenstaande zal op zijn beurt de toegevoegde waarde van cryptocurrencies aanzienlijk versterken, aldus Schulman. Ook zal het bedrijf het gebruik van cryptocurrencies als financieringsbron toestaan ​​voor 28 miljoen handelaren op zijn platform. Hij zei hier het volgende over:

“Begin volgend jaar gaan we toestaan ​​dat cryptocurrencies een financieringsbron zijn voor elke transactie die plaatsvindt bij alle 28 miljoen van onze verkopers en dat zal het nut van cryptocurrencies aanzienlijk versterken.”

Ten slotte wees Schulman op het recept voor het succes van cryptocurrencies. Hij zei dat de sleutel ligt in het werken als een team met toezichthouders.

PayPal’s entree in de crypto-markt is een groot succes

Zoals wij gisteren aangaven, is de komst van PayPal in de cryptocurrency-markt een succes te noemen. Zo zei Pantera Capital dat PayPal het een stuk makkelijker gemaakt heeft voor miljoenen gebruikers om Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC) te kopen.

De CEO van Pantera Capital, Dan Pantera, zei het volgende:

“BOOM! De resultaten zijn al duidelijk. Toen PayPal live ging, begon het volume te exploderen.”

Het artikel gaf tevens aan dat de betalingsgigant al bijna 70% van de nieuwe voorraad van Bitcoins koopt, en dat het samen met Square’s Cash App verantwoordelijk is voor de aankoop van ongeveer 100% van alle nieuwe Bitcoins.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN