OKEx-main

Crypto exchange OKEx hervat na weken alle opnames

Na enkele weken wachten kunnen de gebruikers van cryptocurrency exchange OKEx eindelijk hun cryptocurrencies opnemen. Op 15 oktober werden plotseling de opnames door OKEx opgeschort, omdat het het contact met één van zijn privésleutelhouders had verloren. De persoon was namelijk in oktober door de politie meegenomen voor verhoor en kon hierdoor niet aftekenen met zijn sleutels.

Dit kwam als een grote schok binnen bij OKEx gebruikers en de geruchten binnen de crypto-gemeenschap gingen meteen rond dat de crypto exchange gehacked zou zijn. OKEx heeft tijdens het onderzoek met de autoriteiten samengewerkt en er is naar voren gekomen dat er geen illegale activiteiten zijn aangetroffen. Nu heeft de crypto exchange eindelijk aangekondigd dat de volledige opnames van de klanten op 26 november worden hervat.

De officiële aankondiging luidt als volgt:

“OKEx heeft jarenlange ervaring met het veilig beheren van digitale portemonnees, activa en transacties zonder grote beveiligingsincidenten. We blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat OKEx altijd een transparant en geloofwaardig blockchainservicebedrijf zal zijn.”

OKEx beloningsprogramma

OKEx schetste dat het beveiligingsteam voorafgaand aan opnames strikte veiligheidscontroles zal uitvoeren om de normale werking van het hot wallet-systeem te hervatten en de veiligheid van het geld van haar gebruikers te waarborgen. De exchange zal de komende dagen een beloningsprogramma lanceren om zich te verontschuldigen. Details over het programma worden echter binnen enkele dagen vrijgegeven.

De CEO van OKEx plaatste het volgende bericht op Twitter:

“@OKEx zal opnames volledig hervatten tegen 27 november [26 november Nederlandse tijd] 2020 met een garantie van volledige reserves. Om het grote ongemak dat eerder is veroorzaakt goed te maken en om onze dank voor uw steun te tonen, zal ons team meer beloningsprogramma’s voor klanten plannen. Stay tuned!”

OKEx

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN