Bitcoin koers

Bitcoin koers gedaald, maar wat staat ons te wachten?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen week verrassend goed boven de $13.000 gebleven. Na een afwijzing op $14.100 en een stijging van 25% in twee weken, beweegt de koers op moment van schrijven rond de $13.535. Analisten suggereren dat Bitcoin boven de $13.200 support level moet blijven willen we een nieuwe stijging gaan zien.

Bitcoin koers moet support level behouden

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël, merkte op dat Bitcoin goed boven zijn support level van $13.226 is gebleven. Als we volgens hem de $13.678 doorbeken dan kan de Bitcoin koers weer voor nieuwe highs gaan. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Interessante bounce hier en terug in de resistance zone. Als Bitcoin dit doorbreekt, gaan we voor de highs boven $14.000. De volatiliteit is hoog en zal waarschijnlijk hoog blijven met de komende verkiezingen.”

Een andere crypto-analist gaf ook aan dat ons vooralsnog geen zorgen hoeven te maken. Hij merkte op dat we nog steeds in een opwaartse beweging zitten, ondanks dat de Bitcoin koers gisteren daalde. Volgens de analist is het belangrijk dat we boven de trendlijn blijven bewegen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin is nog steeds in een opwaartse trend totdat ik een doorbraak zie onder die trendlijn + EMA.”

Bitcoin koers

BTC kan richting $11.500 dalen

Mocht de pullback toch plaatsvinden dan kan de Bitcoin koers richting de $11.500 kan dalen, merkte een analist op. Hij gaf aan dat rond de $11.500 zijn ideale koopgebied ligt. Volgens de analist is er rond dit prijslevel een samenvloeiing van belangrijke technische niveaus en zal Bitcoin vanaf daar omhoog bouncen. Hij zei het volgende en plaatste de onderstaande grafiek:

“Als we een pullback krijgen, is mijn ideale koopgebied $11.500-$11.800.

* 61,8% Fibonacci Retracement van eerdere opwaartse beweging.
* 61,8% Fibonacci Retracement van de maandelijkse candle van oktober.
* Een opwaartse trendlijn.
* Een maandelijks support level.
* En de top van het afgelopen bereik (afgelopen bereik zoals in september en begin oktober).”

Bitcoin koers

Winactie

We hebben nog steeds een leuke Bitcoin winactie lopen op Twitter. Klik hieronder om mee te doen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN