Bitcoin

BTC, the DUTCH Flag, zie de toekomst!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

Wees geen Trading JUNK

Bitcoin (BTC) is in ‘the king’ modus. We traden al een tijdje niet actief, omdat BTC al weken laat zien de king in cryptoland te zijn!

Wat mogen we verwachten? 

Bij CryptoBenelux komen veel artikelen voorbij dat overheden en banken steeds meer de Bitcoin of cryptocurrency omarmen. Wij zijn allen vroeg in cryptocurrency gestapt en er komt een moment dat de media het verhaal van Bitcoin weer op gaat pakken voor een breed publiek. Dit creëert dan weer nieuwe crypto believers, en denk hierbij vooral aan BTC. Voor leken is Bitcoin de eerste stap om in crypto te stappen. 

De America-First verkiezingen, Covid-19 en de onzekerheid van beleggers maakt dat Bitcoin en metals als zilver en goud meer en meer een “veilige haven” worden.

Stap op tijd in. Het kan zomaar zijn dat banken Alle Bitcoin op gaan kopen i.v.m. dreigende kapitaal verplaatsing #geenfinancieeladvies. 

In de weekly chart hieronder laten we zien wat er gebeurd als het grote publiek instapt. Vergeet niet dat wij dan wel cryptofiel zijn, maar dat er op dit moment slechts 3% kapitaal in crypto zit. Dit is niets als er nieuw geld toestroomt. Wij wachten op de eerste nieuwsberichten, waardoor nieuw geld weer toe zal stromen.

Ga niet op zoek naar de enkele gelukstreffers welke nu te vinden zijn, maar blijf in BTC totdat BTC klaar is. We roepen dit al weken, maar mensen zijn verslaafd geraakt aan traden. Ben jij een Trading Junk? Je kunt dan altijd een kijkje nemen in de Nostradamus Academy.

Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search(KISS) 🔦 Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijke entry zien, gaan we direct door naar de volgende!

Wist je dat de mensen die traden zonder telkens van strategie te veranderen tot 17% meer profit maken? Verwacht niet dat er een kunstje is dat je helpt altijd geld te verdienen.  Wat wel klopt is dat: 

  • als je onze indicatoren snapt, 
  • je weet welk profiel je hebt, 
  • en de discipline hebt om deze wetenschap toe te passen, je 17% meer profit haalt als elk andere trader.

Investeer dus in deze kennis en je zult dit vrij snel terug verdienen. Geen enkele kennis levert je meer op. Door onze trading bot hebben we mooi inzage in de groepen waar iedereen roept fantastische resultaten te hebben. Dat hebben ze ook, maar we zien ook de missers die niet gecommuniceerd worden. Zorg dus voor eigen kennis en reageer op eigen inzicht!

De entry zoeken vinden veel mensen moeilijk en toch is dit het makkelijkste onderdeel. Als je namelijk een chart hebt gemaakt weet je ook waar de mogelijke targets zijn en vaak ook waar de stop-loss dient te komen.

De entry bepaal je nooit op emotie, welke zaken heb je op orde voordat je een trade begint?

  1. Wat is je beleggingsprofiel? (zie ons artikel de jager of de prooi)
  2. Chart op de daily, waarop onze KISS indicatoren te zien zijn? (lees target/SL)
  3. Wat is de mogelijk Risk Reward Ratio, altijd boven de 2,5, onze voorkeur 3?
  4. Wat is mijn Position Size, hoeveel kan ik max verliezen?

De entry ligt altijd boven de bevestiging die je zoekt. Als er een weerstand op 100 ligt dan zet je de entry daarboven, je wilt zeker weten dat je in een trade zit die een weerstand kan doorbreken.

America First versus the Dutch Flag

BTC op weg naar 25K

Bitcoin
Bron: Tradingview BTC-USD | 24.10.2020 | Nostradamus | Weekly |

Conclusie BTC

Als we naar The Dutch Flag kijken zien we dat de Coranapaniek de koers wat uit zijn verband heeft getrokken, maar we zien ook dat er inmiddels een sterk herstel heeft plaatsgevonden. We staan op het punt onze onderste zone te verlaten en in de consolidatie zone terecht te komen. Dat is goed nieuws, want dit komt samen met de emotionele fase van de “nieuwe markt”.

We hebben al vaker uitgelegd dat traden vooral emotie charten is. Je kan je voorstellen wat er gebeurd als de koers richting ATH gaat. Om dit zichtbaar te maken hebben we de oranje lijnen geplaatst in zone 1 en is er te zien wat er gebeurd, als kappers (met alle respect, we kunnen niet zonder ze) gaan praten over welke coins er gekocht moeten worden. Volgens ons en vele anderen begeven we ons dicht bij deze vergelijkbare situatie, en daarbij genomen dat de wereldeconomie niet heel veel alternatieven heeft. Dit alles zorgt ervoor dat wij de voorzichtige voorspelling 25.000 dollar hebben genomen, en die is volgens Nostradamus echt aan de lage kant.

We laten de kleinere timeframes voor wat het is en kijken op de weekly. Alle K.I.S.S. indicatoren zijn bullish. Deze zichtbaar maken zorgen voor een drukke chart. Leer jezelf aan als er iets niet toe doet om dit uit te zetten, dan zie je ineens ook andere patronen.

Bitcoin


>
Bron: Tradingview BTC-USD | 24.10.2020 | Nostradamus | Weekly |

BTC dominatie staat op uitbreken van de trend die al meer dan een jaar duurt. Je hebt afgelopen tijd gezien wat een procent stijging van de dominantie al met de koers gaat doen! 

“Wij zeggen wees niet de persoon die achteraf alles aan zag komen, stap in zodat je er zelf ook van mee profiteert. Beter nog zorg dat je niet op je Crypto eiland alles zelf probeert uit te vinden, maar sluit je aan bij kennis kanalen en investeer in gezamenlijke kennis. Ook jij als professional zal moeten willen dat je met gelijkgestemde op ontdekkingstocht blijft gaan.”

Target 1 is FIB level 18.902 dollar, wij denken overigens dat hij hier snel doorheen zal gaan breken en zien eigenlijk meer weerstand op de psychologisch grens van 14.000 dollar! Kortom we blijven op koers richting de 25.000 dollar! Weet je niet hoe je de FIB lijnen zet hier vind je onze video met uitleg.

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg onze updates op telegram: NOS (Nostradamus) Update

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN