Bitcoin (BTC)

BTC op weg naar 25K, we waren de eerste!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Wat was het afgelopen week een verademing. Eindelijk meer volume in Bitcoin (BTC) waardoor onze hardnekkige weerstanden alle drie doorbroken konden worden. Dit is precies wat we al weken voorspelden. Dat is natuurlijk lekker voor het zelfvertrouwen, maar we focussen ons vooral op het algemene beeld dat onze indicatoren ons geven.

Direct met de deur in huis vallen

Je ziet een trade, maar hoe maken we de juiste entry en wat zit ons hier het meeste in de weg? Meestal is dat toch vooral jezelf en de wens van je gedachten. De Keep Indicators Simple Search(KISS) indicatoren zijn niet onze favoriet omdat deze helder en betrouwbaar zijn, maar omdat deze vertellen wat er echt aan de hand is. 

Wist je dat de meest succesvolle candle maar in 51% van de gevallen gelijk heeft?

Hoe moeilijk is het voor de meesten om deze te vinden. Er zijn genoeg groepen te vinden waar dit als ware kunst getoond wordt. Onnodig moeilijk te vinden indicatoren, weerstanden en patronen. Daarnaast zijn ze dan ook nog maar maximaal 51% trefzeker. De candle waar we het hierover hebben is de hammer.

Dit wetende, waarom doe je niet met ons mee en maak het overzichtelijk en niet te complex? Geniet van je vrije tijd en profits.
Winst behalen is één, maar in profit blijven nog veel belangrijker. De afgelopen weken waren er mega profits mogelijk, maar kun je nu ook in mind-set terugschakelen? Dat er soms geen trades te vinden zijn en als deze er zijn dat dan 3% ook een mooi rendement is.

Emoties lopen hoog op en we zien dat mensen alle genoten winsten in de afgelopen week zagen verdampen. Puur omdat het verstand mee is gaan traden. In crypto moet je dat niet proberen, de meeste coins zijn een whitepaper sprookje en je trade dus eigenlijk de emoties van je mede beleggers. Begrijp jij iedereen die je kent, of houdt dit al op bij 10 personen? Daarom moet je niet proberen het te begrijpen en/of te beredeneren, maar terug naar de ijskoude en glasheldere KISS indicatoren. Deze vertellen je wat anderen doen en niet wat ze zeggen.

Terug naar de entry. De meeste mensen leren inmiddels de Keep Indicators Simple Search (KISS) in te stellen. Ja, je leest het goed. Geen moeilijk gedoe, gewoon de indicatoren aanzetten en je ziet ze en wat ze je vertellen. 

Wist je dat de mensen die traden zonder telkens van strategie te veranderen tot 17% meer profit maken? 

Verwacht niet dat er een kunstje is dat je helpt altijd geld te verdienen. Wat wel klopt, 

 • als je onze indicatoren snapt, 
 • je weet welk profiel je hebt, 
 • en discipline hebt om deze wetenschap toe te passen, dat je 17% meer profit haalt als elk andere roepende trader?

Investeer dus in deze kennis en je zult dit vrij snel terug verdienen, geen enkele kennis levert je meer op. Door onze trading bot hebben we mooi inzage in de groepen waar iedereen roept fantastische resultaten te hebben. Dat hebben ze ook, maar we zien ook de missers die niet gecommuniceerd worden. Zorg dus voor eigen kennis en reageer op eigen inzicht.

Een entry zoeken, vinden veel mensen moeilijk en toch is dit het makkelijkste onderdeel. Als je namelijk een chart hebt gemaakt weet je ook waar de mogelijke targets zijn en vaak ook waar de stop-loss dient te komen. De entry bepaal je nooit op emotie, welke zaken heb je op orde voordat je een trade begint?

 1. Wat is je beleggingsprofiel? (zie ons artikel de prooi of de jager)
 2. Chart op de daily, waarop onze KISS indicatoren te zien zijn? (lees target/SL)
 3. Wat is de mogelijk Risk Reward Ratio, altijd boven de 2,5, onze voorkeur 3?
 4. Wat is mijn Position Size, hoeveel kan ik max verliezen?

De entry ligt dus altijd boven de bevestiging die je zoekt. Als er een weerstand op 100 ligt dan zet je de entry daarboven, je wilt zeker weten dat je in een trade zit die een weerstand kan doorbreken. Waar je dan instapt maakt niet zoveel uit als je RRR dan maar minimaal 2,5 blijft en je het gevoel hebt dat nu wel duidelijk is dat de weerstanden zijn overwonnen. Dus beter 2% later instappen dan te vroeg. Die 2% rendement kan je meestal wel missen als je chart en RRR goed zijn. Het voordeel is ook als de RRR niet goed is, dan hoef je ook geen entry te zoeken.

Dan de kracht van 1 full target, heb je dit wel eens nagerekend?

Stel je hebt 4 targets evenredig verdeeld, dus 25% per target, versus één target:

 • Targets 4
 • Entry 100
 • Target 1: 110 (10% met 25% van je inzet=2,5%)
 • Target 2: 120 (20% met 25% van je inzet=5%(+2,5% target 1=7,5%)
 • Target 3: 130 (30% met 25% van je inzet=7,5%(+7,5% target 2=15%)
 • Target 4: 140 (40% met 25% van je inzet=10%(+15% target 3=25%)

Hetzelfde zonder tussen targets geeft dus veel meer resultaat. We nemen dan niet eens mee dat tussendoor ook nog een terugval is qua rendement, als het volgende target niet gehaald wordt en daarbij ook nog eens de fee die je per transactie betaald van het rendement moet worden afgehaald.

Mensen die ons al een tijdje volgen weten dat we graag willen dat iedereen kan traden. Wat dan belangrijk is, dat je begint met indicatoren die je zo kan lezen dat het waar is of niet. Zelf aannames moeten doen, proberen we te voorkomen. Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search(KISS) ? . Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijke entry zien, gaan we direct door naar de volgende. Traden is niet zo moeilijk, iedereen kan het.

Zie ons artikel over de prooi of de jager. Zonder je eigen profiel te kennen kan je niet traden en zal je in deze Crypto Jungle zeker de prooi zijn. We gaan niet in op de details van deze indicatoren, als je interesse hebt kan je ons volgen. We hebben een NOS update kanaal voor algemene kennis.

Welke indicatoren bedoelen we dan:

 • 8 EMA
 • 21 EMA
 • 100 EMA
 • 50 SMA
 • 100 SMA
 • 200 SMA
 • Fibonacci

En onze absolute favoriet: Ichimoku Cloud!

Wij zijn ervan overtuigd dat deze indicatoren door iedereen gelezen kunnen worden en voor meer dan 90% bepalend zijn voor je trade. We snappen dat moeilijke patronen interessant lijken, maar zelfs de best presterende candle scoort maar 51% in het gelijk hebben.
Dit is niet genoeg om in profit te blijven. Herken je dit, neem dan de moeite om te investeren in jezelf en volg een academy. Het levert direct geld op.

BTC op weg naar 25K

Wij geloven erin dat je traden vooral simpel moet houden, niet op zoek moet gaan naar figuren die je wat vertellen, maar gewoon een paar KISS indicatoren. Wat bedoelen we daarmee, indicatoren die je niet verkeerd kan uitleggen; ze zijn zo of ze zijn niet zo. Inmiddels zijn onze voorspellingen van afgelopen week uitgekomen en kunnen we verder kijken naar een nieuwe chart.

Bron: Tradingview BTC-USD | 24.10.2020 | Nostradamus | Weekly |

De mensen die ons volgen weten dat we deze chart al weken in de gaten houden. Daar waar heel de markt bearish werd, hielden wij vast aan onze KISS indicatoren en die zijn bullish. Inmiddels zijn we boven de cloud en direct is BTC goed op weg. Onze volgende target voor BTC is $15.737. Dit is gelijk aan de FIB en daarna gaan we de ATH testen van $19.802, om naar een kleine pull-back richting de $25.000 te gaan!

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN