Bitcoin fans weten wat de ware bevrijding zal zijn voor de mensheid: Kanye West

Kayne West was onlangs bij te gast Joe Rogan, de host van ’s werelds bekendste podcast Joe Rogan Experience (JRE). Tijdens deze podcast werd er over verschillende onderwerpen gesproken, waaronder Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies.

In dit recente interview met Rogan zei de presidentskandidaat dat hij onlangs met zijn vrienden over Bitcoin en crypto heeft gesproken. Hij zei dat hij dit deed ter voorbereiding op het Rogan-interview. Ook merkte Kanye op dat Bitcoiners begrijpen hoe ze de mensheid kunnen bevrijden.

Zie hieronder een kort stukje waar Kanye West het over Bitcoin heeft.

Kanye West legde uit dat hij het interessant vindt “hoe Bitcoin fans echt een perspectief hebben op wat de ware bevrijding van Amerika en de mensheid zal zijn”.

“Veel van de techneuten waren in staat om deze nieuwe informatiesnelwegen, gebruiken om de nieuwe grens van ons bestaan te creëren.”

Presidentskandidaat

Kanye West maakte de afgelopen zomer bekend dat hij een gooi doet naar het Amerikaanse presidentschap. In het interview bevestigde Kanye west dat hij nog steeds in de running is. Hij zei het volgende tegen Rogan:

“Er is een mogelijkheid dat ik zou kunnen [winnen]. Het is voor mij eigenlijk technisch mogelijk om nu te winnen, wat de beste optie zou zijn voor Amerika.”

Zie hieronder de volledige podcast van Joe Rogan en Kanye West:

Kanye West sprak in 2018 tijdens een interview met radiopresentator, auteur en tv-persoonlijkheid Charlamagne ook al over Bitcoin. West sprak toen zijn ongenoegen uit over het gebruik van traditionele dollarbiljetten, die hem aan slavernij deden denken. Hij was erg positief over Bitcoin en plaatste de koningsmunt naast creditcards en contant geld.

Joe Rogan een voorstander van Bitcoin en cryptocurrencies

Dat Joe Rogan een voorstander is van Bitcoin en cryptocurrencies zagen we al in een eerdere podcast. Toen vertelde hij namelijk aan al zijn 200 miljoen luisteraars om BTC te kopen. Ook gaf hij eerder aan dat hij de privacygerichte en cryptovriendelijke Brave Browser gebruikt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!