Crypto Wallets

MicroStrategy CEO zegt dat altcoin-investeerders zich meer moeten scharen achter Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De CEO van business intelligence-bedrijf MicroStrategy, dat onlangs $425 miljoen in Bitcoin heeft geïnvesteerd, zegt dat investeerders in altcoins hun strategie moeten heroverwegen als ze willen dat de crypto-markt zijn volledige potentieel bereikt.

In een nieuw interview op de What Bitcoin Did-podcast zei Michael Saylor dat investeerders in crypto-activa, zoals Ethereum (ETH) en XRP, Bitcoin moeten ondersteunen in plaats van de crypto-markt als een slagveld te zien. Hij zei het volgende:

“De hele cryptogemeenschap besteedt veel tijd aan praten over altcoins versus Bitcoin en kibbelen tussen die twee. Maar wat ze zouden moeten doen, is praten over alternatieve activa versus Bitcoin en ze zouden moeten zeggen dat de volatiliteit van Bitcoin, in vergelijking met zilver of goud, naar beneden gaat. Of de volatiliteit van Bitcoin in vergelijking met Apple-aandelen aan het dalen is. Ik kan echt statistieken vinden van de vluchtigheid van Bitcoin ten opzichte van Tron. Maar dat is een grap.

Omdat de $300 biljoen niet zal gaan kiezen tussen Tron en Bitcoin. De $300 biljoen dollar, wat trouwens 99,9% is van alle rijkdom en macht in de wereld, dus al het geld, alle macht, zit niet in de vijver. Als je deze hele industrie succesvol wilt maken, zelfs als je een Ethereum-persoon bent – of Tron, Ethereum, EOS, Chainlink, Tether, Ripple, wat je ook bent – elk van hen heeft een gevestigd belang bij het maken van een kanaal tussen de cryptovijver en de asset-oceaan en om vervolgens $10 biljoen in die vijver te krijgen, de toegangspoort daarnaar zal Bitcoin zijn. De enige manier waarop iemand geld van goud, zilver, aandelen, indexen, obligaties en onroerend goed naar cryptovaluta kan verplaatsen, is eerst via Bitcoin.”

Saylor gelooft dat één van de belangrijkste gebruiksscenario’s van Bitcoin is om mensen te beschermen wanneer hun valuta instort. Grote aandelen zoals Amazon, zei hij, verbleken in vergelijking. Hij zei:

“Mensen in Sub-Sahara Afrika kunnen geen Apple-aandelen kopen en deze overmaken aan hun dierbaren om te voorkomen dat ze doodgeslagen worden door een instortende valuta, toch. En dat is het verschil. Niemand gaat een T-rekening kopen. Ze gaan geen goudstaven kopen. Ze gaan geen onroerend goed kopen om te voorkomen dat de munteenheid instort en verarmd raakt of verhongert. Maar in feite was het echte nieuws van gisteren, waarover ik tweette, dat Bitcoin een recordhoogte bereikte in Turkije, wat betekenisvol is voor 90 miljoen mensen.

En er was een geweldig verhaal op Medium over de andere 19 landen waar de valuta’s ook instorten, en dus wanneer mensen gaan nadenken over een investering die het leven van een miljard mensen gaat veranderen … beginnen ze in te zien dat er een fundamenteel verschil is tussen het kopen van Amazon-aandelen en het kopen van Bitcoin, omdat Amazon-aandelen het probleem voor een miljard mensen in de wereld niet zal oplossen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN