Bitcoin koers

De top 3 om meer BTC te verdienen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Mensen die ons al een tijdje volgen weten dat we graag willen dat iedereen kan traden. Het is belangrijk dat je begint met indicatoren die je zo kan lezen dat het waar is of niet. We proberen te voorkomen dat je zelf aannames hoeft te doen.

Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search (KISS) 🔦 

Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijk beeld voor een entry zien, gaan we direct door naar de volgende. Traden is niet zo moeilijk, iedereen kan het. Zie ons artikel over prooi of jager, zonder je eigen profiel te kennen kan je niet traden en zal je in deze Crypto Jungle zeker de prooi zijn. We gaan verder niet in op de details van deze indicatoren, als je interesse hebt kan je ons volgen. We hebben een NOS update kanaal voor algemene kennis en een betaalde kanaal voor meer gedetailleerde kennis.

Ichimoku, wat vertelt het ons?

Allereerst de cloud zelf. Als een koers onder de cloud is zal hij over het algemeen harder kunnen dalen. Omgekeerd is het zo dat als een coin boven de cloud komt, hij harder zal stijgen. De lijnen van de cloud zijn ook gelijk weerstand lijnen, daar hoef je dus niet naar op zoek maar zie je meteen.

Verder zijn er twee lijnen: Conversion line, die veelal blauw is, en de baseline, die veelal rood is. Als de Conversion lijn boven de base line is, is de coin bullish, anders om bearish. Allemaal informatie die we direct zien en het enige wat we moeten doen is deze indicator aanzetten op Tradingview. Dit werkt op elk timeframe, maar over het algemeen geldt dat hoe hoger het timeframe is, hoe betrouwbaarder de waarnemingen zijn (dus de daily is betrouwbaarder dan de 4Hours).

Fibonacci een italiaanse kunstenaar?

Het lijkt er bijna op, maar dit is ons tweede instrument waar we mogelijke levels/weerstanden mee zichtbaar maken. Zo makkelijk en zoveel accuraatheid. Gewoon op het onderste en bovenste punt van je chart zetten, dus waar de koers de hoogste prijs heeft en waar de laagste, en ja hoor weer informatie waar je wat aan hebt.

De laatste is 8/21 EMA

Er zijn veel verschillende soorten moving averages die door traders  worden gebruikt in daghandel, swing trading en ook in langere-termijn setups. Hier gaat het over de Exponential Moving Average, kortweg EMA.

De Exponential Moving Average (EMA)

EMA’s hebben veel overeenkomsten met SMA’s omdat ze een technische analyse bieden op basis van prijsschommelingen uit het verleden. De EMA’s hebben echter invloed op korte termijn gemiddelden en geven voor ons op korte termijn inzicht in een mogelijke koers verandering.

Hoe gebruik je Moving Averages

Deze indicator is ook zeer simpel te lezen. Nostradamus kiest bij Cryptotraden voor EMA 8 en EMA 21. Als de EMA 8 boven de EMA 21 staat zijn we bullish, staat de 21 ema boven de 8 ema dan zijn we bearish. De combinatie van deze drie pijlers (Ichimoku, Fibonacci en 8/21 ema) geven je bijna alle informatie die je nodig hebt.

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 17.10.2020 | Nostradamus | 2 Days |

Bitcoin koers update:

We zien dat onze trend al weken door Bitcoin gevolgd wordt. Target 1 is gehaald, daarna terug en vervolgens op weg naar target 2, dan weer terug naar target 1 en dan de laatste kans om voor 11K te kopen. Wees gewaarschuwd! BTC doet al weken wat we voorspellen en 25K aan het eind van het jaar zien we dan ook nog steeds gebeuren!

Nostradamus special – Coin van de maand!

Blockchain is volgens ons voor de privacy en buiten het bankensysteem en de overheid om een reguliere markt hebben die niet te manipuleren is. PirateChain (ARRR) is voor ons een veelbelovende coin, die volgens eigen zeggen een veiligere opvolging is van Monero. Ondanks dat deze coin zich nog bewijzen moet, is de 72 pagina’s tellende analyse en outlook voor ons meer dan duidelijk. Deze coin heeft kans van slagen! 

Bij interesse in dit rapport kun je deze opvragen in ons nieuwskanaal. En wees nu eerlijk alleen de naam is al mooi en die kunnen we ook uitleggen middels het rapport, wat een mooi verhaal! Er wordt door 23 mensen vol continu aan de ontwikkeling gewerkt.

Bron: Tradingview BTC-USD | 17.10.2020 | Nostradamus | Daily | https://charts.cointrader.pro/charts.html?coin=PIRATE%3ABTC

Conclusie ARRR-BTC (PirateChain)

Weerstanden
Fibonnaci : Mooie bouche op onze weerstand zone en we zien dat ARRR bezig is met het verslaan van FIB-level 0.5.  Voor ons als Nostradamus is deze coin een echt lange termijn strategie en voor iedereen die in Crypto geloofd zeker een coin waarin je je moet verdiepen. 8/21 EMA : 8-21 EMA bullish cross en je ziet gelijk wat er gebeurd.

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN