Blockchain-technologie

Cardano-oprichter kondigt Goguen Roadmap aan voor 29 oktober

De oprichter van Cardano en CEO van IOHK, Charles Hoskinson, hield een onverwachte-AMA-sessie om details over de toekomst van het project te onthullen, inclusief de langverwachte Goguen Roadmap. Hoskinson verklaarde dat de Goguen Roadmap op 29 oktober zou worden vrijgegeven en onthulde andere details over de upgrade.

Cardano’s Goguen-tijdperk

Volgens Hoskinson zal Goguen in de voetsporen van Shelley treden en meerdere fasen doorlopen, voordat hij voltooid wordt. De upgrade wordt gelanceerd als een reeks update-releases en hard fork-evenementen. Elk van deze evenementen voegt een laag van functionaliteiten toe aan de Cardano-blockchain.

De Goguen Roadmap, waarin de verschillende evenementen van de upgrade worden beschreven, wordt op 29 oktober uitgebracht tijdens de productupdate van het bedrijf.

Hoskinson verklaarde dat “Goguen een spectrum is”. Hij voegde eraan toe dat een deel van de upgrade al is geleverd, terwijl er binnenkort “meer onderdelen” zullen worden geleverd. Een functie uit het Goguen-tijdperk die al is geïmplementeerd, is de metadata-update.

Met de update kunnen off-chain applicaties de blockchain van het netwerk gebruiken en dit resulteerde in de pijplijn voor 30 commerciële deals, waaronder de credential management deal in Georgië.

IELE-ontwikkeling

Cardano zet ook de ontwikkelingen van het Shelley-tijdperk voort en verfijnt de economische parameters van het netwerk. De blockchain heeft onlangs een overeenkomst getekend met Runtime Verification om het werk aan IELE (ook wel Yella genoemd) te hervatten.

Het doel van de partnership met Runtime Verification is om IELE volledig te moderniseren en tegelijkertijd aanzienlijke verbeteringen door te voeren en kadertests uit te voeren. Het doel is om deze upgrade in Q1 te voltooien.

IELE is een speciale virtuele machine die een basis vormt voor het protocol van het Cardano-netwerk. Het stelt ontwikkelaars in staat DApps in populaire programmeertalen te schrijven en ze om te zetten om ze op de Cardano-blockchain te kunnen gebruiken.

Dit is niet de eerste keer dat IOHK en Runtime Verification samenwerken. De twee teams sloegen eerder de handen ineen om het IELE-testnet te ontwikkelen en voor de implementatie van smart contracts op de blockchain.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN