Bitcoin geldautomaten

Anthony Pompliano: “niets beter dan Bitcoin”

De Bitcoin koers is vrijdag erin geslaagd om eindelijk weer de $11.000 te doorbreken. De koningsmunt is mede aangemoedigd door het nieuws dat Square Inc. voor 50 miljoen aan Bitcoin heeft gekocht. BTC steeg zelfs door naar $11.491 en beweegt op het moment van schrijven op $11.350, volgens cijfers van Binance.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Deze positiviteit rondom Bitcoin bracht de mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, richting Twitter. Hij riep bedrijven op die nog niet in BTC hebben geïnvesteerd om te investeren, want volgens hem is geen andere activa beter dan Bitcoin.

Bitcoin blijft de koning ondanks negatieve berichtgevingen

De afgelopen week was een hectische week met veel nieuws, onder andere over de aanklachten tegen BitMEX. De aanklachten zorgden ervoor dat alle leidinggevenden van de beurs aftraden uit hun leidinggevende posities. Bovendien diende de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) van de Verenigde Staten op 28 september een aanklacht in tegen Laino Group.

Echter wist Bitcoin al het negatieve nieuws van zich af te schudden en doorbrak het de $11.000 grens. De kans bestaat dat we op korte termijn een Bitcoin koers van $12.000 gaan zien. Dit optimisme komt waarschijnlijk ook door het nieuws van Square Inc.

Pompliano: “niets beter dan BTC

Anthony Pompliano plaatste onlangs een bericht op Twitter en merkte op dat ondernemingen die nog geen Bitcoin op hun balans hebben gezet, hun fiduciaire plicht schenden. Hij gaf verder aan dat de primaire taak van dergelijke instellingen is om de activa te vinden met de beste risico gecorrigeerde rendementen – en BTC past precies in dit plaatje. Pompliano beweerde zelfs dat “niets beter is dan Bitcoin”.

Bron: Twitter

Hij merkte verder op dat BTC “wakker wordt en iedereen eraan herinnert waarom het koning is”.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN