Google Cryptocurrencies

Google Cloud wil block-producer worden voor EOS

Google Cloud is zojuist lid geworden van de EOS blockchain-gemeenschap met de bedoeling om een ​​block-producer te worden, wat op zijn beurt weer goedkeuring vereist van de EOS-gemeenschap.

EOS, dat vaak bekritiseerd is vanwege overmatige centralisatie, heeft in totaal 21 block-producers. In het persbericht van het bedrijf wordt Google Cloud-ontwikkelaar en vertegenwoordiger, Allen Day, geciteerd en bevestigt dat zijn bedrijf het proces begint om blokproducent te worden:

“Nu organisaties gedistribueerde grootboektechnologie in hun infrastructuren beginnen op te nemen, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op openbare blockchains veilig wordt opgeslagen, betrouwbaar beschikbaar is en op zinvolle manieren toegankelijk is.”

In hetzelfde document beweerde Block One’s CEO Brendan Blumer dat EOS verantwoordelijk is voor het merendeel van de openbare blockchain-activiteit, hoewel hij niet de criteria specificeerde waarmee hij tot die conclusie kwam. Hij zei het volgende:

“Met het merendeel van de wereldwijde openbare blockchain-activiteit is EOS een krachtige oplossing voor iedereen die het gedecentraliseerde ecosysteem gemakkelijk wil benutten.”

Als kandidaat voor block-producer moet Google Cloud worden geselecteerd door tokenhouders om een ​​positie te bemachtigen op het EOS-netwerk. Google Cloud zal een microsite publiceren die hun deelname aan de netwerkoperatie van EOS als gekozen block-producer zal benadrukken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN