Blockchain technologie

SingularityNET gaat samenwerken met Cardano en IOHK

Op blockchain gebaseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie (AI) SingularityNET heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het bedrijf achter het bekende blockchain-project Cardano (ADA), Input Output Hong Kong (IOHK).

Volgens een aankondiging op 30 september werkt SingularityNET samen met IOHK en Cardano om de schaalvergroting voor kunstmatige-intelligentiediensten te verbeteren. De aankondiging luidt als volgt:

“De overgang van SingularityNET naar moderne blockchains zoals Cardano is een duidelijke route naar het bereiken van schaal en snelheid, en de voltooiing van de fiat-to-crypto-gateway zal de noodzaak voor eindgebruikers van op SingularityNET gebaseerde services om met cryptocurrency-infrastructuur om te gaan, overbodig maken.”

De nieuwe partnership zal zich richten op engineering en de ontwikkeling van AI-diensten op de Cardano-blockchain, aangezien beide ecosystemen een periode van “snelle groei” ingaan. De update benadrukt de gedeelde focus tussen de twee bedrijven op “democratisering en decentralisatie” en een gedeelde cultuur van ontwikkeling gericht op geavanceerde informatica en wiskunde.

Onder de geplande projecten schetst de aankondiging een plan om het gedecentraliseerde protocol van SingularityNET over te zetten van Ethereum naar Cardano. Het rapport gaat verder met:

“Dit omvat het voorzien in mechanismen voor het omwisselen van enkele van de huidige (op Ethereum gebaseerde) ERC-20 AGI-tokens naar op Cardano gebaseerde AGI-tokens, en ook het creëren van analogen van de Solidity smart contracts, die ten grondslag liggen aan aspecten van het SingularityNET-platform, met behulp van Cardano’s nieuwe Plutus smart contracttaal.”

Daarnaast zei SingularityNET dat de samenwerking met Cardano het potentieel heeft om ondersteuning te bieden voor de integratie van AI-breinen in menselijke platforms en om de “intelligentie” -netwerken in het algemeen geleidelijk te vergroten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN