IvanOnTech YouTube

Bitcoin YouTube Davinci Jeremie influencer raakt kanaal kwijt

YouTube heeft opnieuw een populaire Bitcoin-influencer met meer dan 80.000 volgers permanent van het platform verbannen. Het gaat hierbij om Bitcoin influencer Davinci Jeremie.

In het verleden is het vaker voorgekomen dat YouTube spontaan kanalen van verschillende crypto influencers of Bitcoin gerelateerde inhoud offline haalt. Het bedrijf schrijft dit weg onder het om van algoritmefouten, maar verschillende crypto-influencers en makers van inhoud beweren dat YouTube anti-crypto is. Zo zagen we eerder al dat YouTubers zoals IvanOnTech, Crypto Cow en DoopieCash werden verbannen.

Davinci Jeremie tweette het volgende op 29 september:

“Oh mijn god, mijn YouTube-kanaal is definitief verwijderd!

De opmerkelijke actie van YouTube heeft ook de aandacht gekregen van de bredere crypto YouTube-community waaronder Sunny Decree. Op dezelfde dag plaatste Sunny Decree, die meer dan 100k volgers heeft, een video over het permanente verbod van Jeremie. “Met deze aflevering probeer ik hem te steunen,” zei Decree.

Davinci Jeremie krijgt account terug

Gelukkig heeft Davinci Jeremie inmiddels al zijn YouTube kanaal teruggekregen. In het onderstaande filmpje bedankt hij de mensen die hebben geholpen om zijn kanaal terug te krijgen. Hij gaf aan dat hij 5.000 likes, meer dan 2.000 retweets heeft gehad.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN