Bitcoin (BTC)

Bitcoin koers tikt $25.000 aan – Nostradamus voorspelt een eindejaarsrally deel 2

Bitcoin: King van de Cryptojungle!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Dit is wat wij een paar weken geleden schreven: Geen enkele cryptocoin kan eromheen en ze zijn allemaal afhankelijk van de enige king of the jungle, Bitcoin. Deze week hebben wij daarom aandacht voor deze munt. Het is opvallend hoe dominant BTC blijft en hij lijkt zich op te gaan maken voor een eindejaarsrally! De altcoins hebben afgelopen periode de ruimte gekregen van Bitcoin. Wat we nu zien is dat de BTC dominantie een bodem heeft gevormd en steeds vaker de bovenkant van de downchannel opzoekt!

Wij zijn ervan overtuigd dat BTC snel laat zien wie de baas is, waarbij we een dominantie van 65-70% niet uitsluiten. We staan hierin niet alleen en zien dat er steeds meer long trades geopend worden. Dit zegt iets over de verwachting van de markt. Positiviteit keert terug en met nieuw geld in de markt zal dit de prijzen naar een nieuwe all time high leiden!

En hoe nu verder: We mogen wel stellen dat bovenstaand beeld aardig werkelijkheid is geworden, de altcoins hadden het zwaar de afgelopen weken. De economische omstandigheden versterken onze voorspelling meer en meer. Een tweede lockdown is dichtbij, banen zullen in een stormvloed verdwijnen, ontslagen volgen, bedrijven hebben nu ook de verkregen belastingcenten er doorheen gejaagd en het omvallen van deze bedrijven is dichterbij dan ooit. Daarnaast lopen de verkiezingen in Amerika naar een hoogtepunt.

De vraag is wat er met de economie gaat gebeuren als de verkiezingen voorbij zijn met alle kunstmatige ingrepen die er in Amerika zijn gedaan. Alleen al de inflatie maken goud, zilver en Bitcoin interessant. Beleggers worden onzeker en daar houden ze niet van. Waar gaat het heen? Dit is de reden om in markten te gaan waar overheden en banken niet kunnen ingrijpen. Dit idee versterkt onze gedachten dat er zomaar een gigantische vlucht aan nieuw geld richting BTC kan komen. We zien dat Bitcoin dominatie de onderkant van de channel heeft verlaten en de korte termijn channel zelfs heeft getest. Daarnaast begint de Baseline richting de Conversion Line te bewegen (voor uitleg over deze termen zie ons eerste artikel).

Wij zijn ervan overtuigd dat BTC snel laat zien wie de baas is, waarbij we een dominantie van 65-70% niet uitsluiten. We staan hierin niet alleen en zien dat er steeds meer ‘long trades’ geopend worden. Dit zegt iets over de verwachting van de markt. Positiviteit keert terug en met nieuw geld in de markt zal dit de prijzen naar een nieuwe all time high leiden!

Bron: Tradingview BTC Dominance | 26.09.2020 | Nostradamus | 2 Days |

Wij delen de markt op in 5 segmenten:

1: Echt bewezen cryotomunten (o.a. BTC, XMR, ETH, LTC) 40%
2: Platformen (o.a. EOS, LISK) 20%
3: Applicaties die reeds werken (o.a. Loki) 10%
4: Projecten die veelbelovend zijn en privacy bevorderen (o.a. Wow, ARRR) 10%
5: Coins alleen om te traden 10%


Bron: Tradingview BTC-USD | 26.09.2020 | Nostradamus | 2 Days

Conclusie Bitcoin-USD 

Bitcoin ziet er op de 2 Daily sterk uit en ook op de Daily komt hij langzaam richting de bovenkant van de cloud. Inmiddels weten we dat daar het stijgen van de prijs in een stroomversnelling gaat. Zal dat zonder tegenslag gaan? Nee! We hebben 3 belangrijke bounce momenten ingetekend op de chart waar naar verwachting Bitcoin even terug zal bouncen.

We hebben zowel korte en lange termijn weerstanden getekend. Je ziet dat er veel bij elkaar komt en dat is dan ook de reden dat BTC een beetje besluiteloos lijkt. Maar vergis je niet! Als de moonshot komt weten we allemaal dat je niet zomaar instapt, geen enkele coin kan de regie nemen zoals Bitcoin. We hebben nu tweemaal gewaarschuwd!

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN