Bitcoin koers

Max Keiser: Bitcoin zal alle altcoins en fiat-valuta’s vernietigen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De bekende tv-presentator Max Keiser staat al jaren bekend als een supporter van Bitcoin (BTC), echter heeft hij onlangs aangegeven dat de groeiende vraag naar energie-input in de constant toenemende hash snelheid van Bitcoin zal resulteren in de ondergang van altcoins en fiat-valuta’s. Hij benadrukte dat de continu groeiende hash snelheid aanzienlijk belangrijker is voor de mensheid dan de prijs.

Bitcoin zal de economie overnemen

Na een recente tweet van de beroemdheid, waarin hij beweerde dat Bitcoin een aanval van 51% op wereldenergie initieert, nam CryptoPotato contact op met Max Keiser voor verdere opmerkingen.

Hij legde vervolgens uit dat dit volledig correleert met de hash snelheid van Bitcoin – de meeteenheid van de verwerkingskracht van het Bitcoin-netwerk. Hoe meer miners voor computervermogen zorgen, hoe hoger de hash snelheid. Om dit te laten gebeuren, moet de ingevoerde energie ook stijgen. Keizer merkte op dat:

“Bitcoin’s onverzadigbare behoefte aan toenemende hoeveelheden energie om zijn torenhoge hash snelheid te voeden, zal energie gaan beroven van andere delen van de economie. Dit zal de beschaving zoals we die kennen positief veranderen, aangezien Bitcoin het in wezen overneemt.”

Hij voegde eraan toe dat BTC de kenmerken vertoont van een onafhankelijk en levensecht organisme dat “een aanval van 51% op de wereldwijde energievoorziening nastreeft”. Dit is echter iets positiefs dat de mensheid moet omarmen als een “levensreddende toevallige doorbraak”. Zonder dat zouden mensen te maken krijgen met een “erbarmelijke situatie van autoritarisme van de centrale bank en permanente armoede voor alle niet-centrale bankiers.”

Het doel van Bitcoin is om te domineren

De groeiende vraag naar energie-input schetst alleen Bitcoin’s “winner-take-all-doelstelling, ingebakken in het Genesis-blok, om fiat- en altcoin-systemen volledig te vernietigen door ze uit te hongeren van energie. We moeten hier blij mee zijn, dit gebeurt.” Keizer beweerde dat dit de stijgende hash snelheid aanzienlijk belangrijker maakt dan de Bitcoin koers, wat in deze context “zinloos” is.

De prijs kan aan tal van factoren worden toegeschreven, maar de hash snelheid “vertelt je hoe dicht we bij fiatgeld en vernietiging van de centrale bank zijn, en vrijheid voor onze soort.”

Volgens Keiser zijn proof-of-work altcoins zoals Bitcoin Cash en Bitcoin SV de eersten die van de kaart worden geveegd. Hij merkte verder op dat Bitcoin verantwoordelijk is voor ongeveer 85% van de totale dominantie van de POW-hashratio, en deze statistiek stijgt alleen maar. Als zodanig is het slechts een kwestie van tijd voordat BCH en BSV worden “uitgewist”. Hij voorspelde tevens een rampzalig lot voor de “hele altcoin-markt” en daarna zijn de fiat-valuta’s aan de beurt.

Hij ging verder met:

“Het gebeurt al in Argentinië, Iran, Venezuela en Zimbabwe. Nu zullen we beginnen te zien dat de yen, USD, euro, renminbi en pond beginnen af ​​te sterven, omdat de energie die nodig is om ze in leven te houden gestolen wordt door het Bitcoin-protocol.”

De enige overlevende zal goud zijn, vervolgde Keiser. Bitcoin zal echter in marktomvang het edelmetaal bereiken en vervolgens “energie gaan wegspoelen van goud als valuta en bron, en sloot af met:

“De beschaving, zoals we die kennen, staat op het punt te veranderen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN