Blockchain.com

Poloniex en KuCoin kondigen strategisch partnerschap aan

Poloniex en KuCoin hebben een strategisch partnerschap aangekondigd. Beide beurzen zijn samen van plan om te investeren in onderzoek en ontwikkeling van handelstechnologie en de liquiditeit van de markt. Daarnaast zullen ze samenwerken om producten te verbeteren, PoS- en PoW-miningpools en nog veel meer.

Het team van Poloniex maakte het partnerschap ook bekend via Twitter:

Bron: Twitter

Samen streven Poloniex en KuCoin ernaar om de cryptocurrency industrie als geheel vooruit te helpen. Het komt eigenlijk zelden voor dat twee platforms die met elkaar concurreren samenwerken. Toch lijken er echter flinke voordelen te zijn die elke partij uit deze samenwerking kan halen, aangezien Poloniex is gevestigd in de Verenigde Staten en Europa, maar een laag profiel heeft in Azië, terwijl het omgekeerde geldt voor KuCoin.

De CEO van KuCoin zei het volgende over de samenwerking:

“De samenwerking zal beide bedrijven helpen om te profiteren van de kansen in de snelgroeiende cryptocurrency- en blockchain-industrie. Ik denk dat, als we terugkijken over vijf jaar, de strategische samenwerking tussen KuCoin en Poloniex zou worden gezien als een opmerkelijke mijlpaal in de digitale activa-industrie.”

Shelley Wu, VP Global Business and Marketing bij Poloniex, gaf het volgende aan:

“We zijn erg verheugd dat we een strategisch partnerschap met KuCoin kunnen aangaan. Lange tijd verkeert de sector van de exchange van digitale activa in een toestand van intern verloop en concurrentie, maar dit is niet gezond voor de sector. De strategische samenwerking tussen Poloniex en KuCoin laat zien dat er niet alleen concurrentie is in de branche, maar ook de mogelijkheid van wederzijds voordelige samenwerking.”

Een strategisch partnerschap betekent over het algemeen dat de betrokken entiteiten denken dat er voordelen zijn verbonden aan de samenwerking, zelfs als ze er nog niet helemaal uit zijn wat deze voordelen kunnen zijn. De beurzen hebben een gezamenlijk onderzoeksinstituut opgericht om nieuwe industriële kansen te verkennen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN