Ripple

Crypto Bitlord: XRP is een bevestigde scam!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Een voormalig Ripple-fanaat, met een online alias Crypto Bitlord, heeft naar verluidt al zijn XRP verkocht. Dit omdat hij beweert dat het project in alle opzichten een grote oplichting is.

XRP is een cryptocurrency die is gemaakt om wrijving op de markt voor grensoverschrijdende nederzettingen te verminderen. Ripple, het bedrijf achter XRP, wil het digitale activum gebruiken om een ​​realtime wereldwijde betalingsoplossing te voeden die bekend staat als On-Demand Liquidity (ODL).

Ripple houdt de XRP koers bewust laag

Ondanks dat Ripple hard werkt om het oude overmakingssysteem te vervangen door gebruik te maken van de snelheid en de kostenvoordelen van XRP, is het bedrijf beladen met controverses. Ripple bezit momenteel meer dan de helft van het totale XRP-aanbod. Aan het begin van elke maand overspoelt Ripple de markt met 1 miljard XRP, waarvan het bedrijf beweert dat het belangrijk is om tegemoet te komen aan de toenemende acceptatie en integratie van de cryptocurrency.

Terwijl Ripple een deel van deze tokens terugstuurt naar de escrow-portemonnee, wordt het bedrijf beschuldigd van het opzettelijk onderdrukken van de XRP koers. Dit is volgens de meeste waarnemers de reden waarom de prijs van de cryptocurrency vrijwel stil blijft staan, terwijl de concurrenten blijven stijgen.

Bitlord is er klaar mee

Crypto Bitlord, die meer dan 127.000 Twitter-volgers heeft, staat erom bekend in augustus 2019 een petitie gestart te hebben, waarin hij Ripple vroeg om te stoppen met dumpen op investeerders. Ondanks deze tweet en de steun die Bitlord kreeg, bleef het project echter de munt maandelijks verkopen. Hierdoor is de maat vol bij Bitlord.

In een tweet van 16 september gaf Crypto Bitlord aan dat XRP een “bevestigde zwendel” is. Hij legde uit dat hij dit eindelijk had gerealiseerd nadat hij het bedrijf jarenlang op de markt had zien dumpen, maar nog steeds niets deed om de XRP-waarde te verbeteren.

Hij tweette het volgende:

“Het spijt me om aan te kondigen, maar XRP Ripple is: ? EEN BEVESTIGDE SCAM ?

Na jaren te hebben gekeken hoe ze ons dumpen en niets aan het token afleverden, maar shit, heb ik de code gekraakt. ZE HEBBEN GEEN $XRP NODIG. Als je dit leest, dump het dan. Ik verkoop elke cent. F*CK BRAD EN F*CK RIPPLE.”

Twitteraars delen zijn mening

Uiteraard zorgde deze tweet wel voor wat commotie op Twitter. Veel van de reacties gaven aan dat zij het eens waren met Bitlord. Hieronder hebben we er een paar op een rij voor jullie gezet.

De Twitteraar D Farmakis reageerde als volgt:

“Ik had je de moeite kunnen besparen. Elke maand een miljard XRP dumpen!? Brad en zijn volgelingen bezitten de meeste tokens? Zeker rode vlaggen op de wazoo.”

Een andere Twitteraar, met de naam Crypto Wolf, zei het volgende:

“Dit is sinds begin 2018 een bekend feit, maar welkom bij de club.”

Anderen waren het hier niet mee eens

Desalniettemin zien anderen, zoals CryptoBull2020, het niet zo. Hij gaf namelijk aan dat XRP zich klaarmaakt voor een “moonshot”:

“Ik sta versteld van de vele gerenommeerde mensen in de XRP-gemeenschap. Als je Bitlord volgt, moet je hem begrijpen. Hij is complex en tegendraads, maar toch sarcastisch. XRP heeft zojuist een 2-jarige trendlijn doorbroken en die lijn opnieuw getest. Regelgeving komt eraan. Deze tweet betekent simpelweg moonshot.”

Het bekende Twitter-account CryptoWhale werd ook gevraagd om te reageren en hij leek het ook niet eens te zijn met Bitlord:

“Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Ik heb gezegd dat ik denk dat er nog een daling zal plaatsvinden voordat we een bullmarkt zien.”

Zoals te zien is, zijn de meningen nog verdeeld over de uitspraken van Bitlord. Het blijft echter een feit dat het een vreemd verhaal is dat de investeerders een munt kopen waarvan ze weten dat er elke maand 1 miljard van gedumpt worden.

Hoe denken jullie hierover? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN