Lazio

SS Lazio gaat samenwerken met cryptocurrency handelsplatform Stormgain

De Italiaanse voetbalclub SS Lazio is een meerjarige samenwerking aangegaan met cryptocurrency handelsplatform Stormgain. Het doel is om de betrokkenheid van de fans te vergroten met weggeefacties zoals exclusieve toegang tot VIP-suite bij thuiswedstrijden, privérondleidingen en evenementen in het stadion van SS Lazio. Het nieuws van Stormgain werd op 16 september bekendgemaakt.

De aankondiging geeft verder nog weinig informatie over hoe crypto precies naar verwachting zal worden gebruikt binnen de partnership. Alex Althausen, CEO van StormGain, zei het volgende over de deal:

“StormGain is blij om samen te werken met SS Lazio, een team met een rijke geschiedenis en waarden die perfect aansluiten bij de onze. Door deze sponsorship zijn we verheugd om samen de werelden van cryptohandel en voetbal te betreden en veel opwindende voordelen te bieden aan onze klanten, die dankzij StormGain exclusieve toegang kunnen winnen tot de Romeinse supersterren en unieke prijzen.”

SS Lazio eindigde als vierde vorige jaar in het Serie A-seizoen en zal in het seizoen 2020-21 van de UEFA Champions League. In vergelijking met andere beurzen is StormGain een kleine cryptocurrency exchange met meer dan 120.000 klanten in meer dan honderd landen. Voordat de deal met de Italiaanse voetbalclub werd ondertekend, sponsorde het de Engelse voetbalclub Newcastle United, Echter kwam er vorige maand officieel een einde aan hun sponsoring.

Marco Canigiani, directeur marketing, sponsoring en evenementen van SS Lazio, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“We zijn erg trots op dit partnerschap dat onze innovatieve positionering zal versterken. Het partnerschap zal ons helpen ons internationale landschap te verbreden en projecten op de voorgrond te creëren voor onze fans.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN