Bitcoin koers

Bitcoin koers op weg naar ‘CME gap’ of toch niet?

De Bitcoin (BTC) koers is sinds vorige week gedaald tot een maandelijks dieptepunt van $9.825 en ondanks dat we de afgelopen dagen een paar keer onder het psychologische niveau van $10.000 zijn gedaald, beweegt de Bitcoin koers op het moment van schrijven rond de $10.294 op Binance.

Bron: Binance

(Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting)

De Bitcoin koers vond zwakke support rond de $10.100, echter lukte het Bitcoin niet om boven de $10.500 te blijven. Hierdoor blijven verschillende analisten voorzichtig, aangezien de CME gap van $9.900 – $9.650 een bedreiging blijft.

Bitcoin analist: CME gap zal niet gevuld worden

Cryptocurrency analist Willy Woo, met meer dan 140k volgers, denkt er anders over en is van mening dat de CME gap deze keer niet zal worden gevuld. Hij zei het volgende en plaatste hierbij de onderstaande grafiek:

“Ik zou zeggen dat de kans groot is dat dit CME gap niet wordt gevuld, tot dusver is het front-run geweest voor liquiditeit. Elke dip werd meteen gevuld. Als dat het geval is, is het de eerste CME gap op ‘daily candles’ die niet gevuld blijft.”

Bron: Tradingview

Bitcoin koers bullish zolang we de higher low zetten

De analisten van CryptoCoinTalk hebben in gesprek met ons aangegeven dat Bitcoin op de $10.437 liquiditeit heeft opgehaald en klaar lijkt voor een kleine move omlaag om een higher low te gaan zetten op de 4H demand, in combinatie met de 618/705 fib. Van daaruit kunnen we een stijging gaan zien naar de $10.437 en eventueel zelfs die resistance breken om hem voort te zetten naar de $10.631.

Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“Mochten we de higher low niet maken en dus de zone breken gaan we opnieuw het gebied testen waar de prijs al zo vaak geweest is. Mocht dat gebeuren is de kans zeer groot dat we wederom de 9k prijzen gaan zien en mogelijk zelfs de CME gap rond de $9.925 tot $9.665 gaan vullen.”

Bron: Tradingview

Gisteren plaatsten wij ook een Bitcoin koers analyse van CryptoCoinTalk. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN