RBI cryptocurrency

Indiase crypto-beurs WazirX lanceert Tezos (XTZ) -staking

Een recente update van de Indiase cryptocurrency-beurs WazirX, die tevens eigendom is van Binance, kondigde aan dat Tezos-staking nu beschikbaar is voor zijn cryptocurrency-handelaren en investeerders.

Overgenomen in 2019 door de grootste crypto-exchange Binance, heeft WazirX verschillende nieuwe functies aangekondigd voor zijn cryptocurrency-gebruikers. Hierdoor is de beurs snel uitgegroeid tot één van de grootste cryptocurrency-beurzen in India.

Tezos is op zijn beurt één van de toonaangevende blockchain-platforms voor de ontwikkeling van smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (DApps). De eigen cryptocurrency (XTZ) staat momenteel op de 15e plek op basis van marktkapitalisatie. XTZ-uitgifte wordt gegarandeerd met behulp van het Proof-of-Stake (PoS) consensusmodel, dat van houders vereist dat zij hun XTZ staken om bloktransacties te valideren.

Aangezien Tezos-staking live gaat op WazirX, kunnen meer dan 20 miljoen gebruikers op de exchange hun Tezos-cryptocurrency kopen en staken om passief inkomen te verdienen. Volgens de tweet van de beurs kunnen de deelnemers een jaarlijkse rente van 4 tot 7 procent verwachten.

Bovendien zei de crypto-beurs in de tweet dat de Tezos-staking-service wordt geleverd zonder kosten, wat betekent dat gebruikers niet hoeven te betalen voor hun bijdrage aan de uitgifte van de munt. Tevens kunnen cryptohandelaren en investeerders hun cryptocurrencies op elk moment van de staking-service afhalen, aangezien er geen lock-up-periode is.

De beurs tweette het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN