Alliance

AllianceBlock rondt token evenement af en streeft naar het overbruggen van TradFri met DeFi

AllianceBlock onthult zijn ALBT token en zet een enorme stap in de richting van het opbouwen van ‘s werelds eerste wereldwijd conforme gedecentraliseerde kapitaalmarkt. Na meer dan twee jaar van ontwikkeling kondigt AllianceBlock haar token generation-evenement (TGE) aan.

De lancering komt slechts enkele weken nadat AllianceBlock zijn 1.200% overvolle ‘private sale‘ heeft afgesloten en $500.000 heeft opgehaald. Het project gaat nu verder met de volgende ontwikkelingsfase. Dit zal het coderen van het v1.0-platform zijn en het uitbreiden van het AllianceBlock-ecosysteem.

Bouwen aan de eerste conforme gedecentraliseerde kapitaalmarkt ter wereld

AllianceBlock bouwt aan de eerste wereldwijd conforme gedecentraliseerde kapitaalmarkt met behulp van een combinatie van verschillende gedecentraliseerde technologieën.

AllianceBlock introduceert het Prometheus-protocol: een meerlaagse architectuur die dient om enkele van de grootste pijnpunten van de traditionele finance (TradFi) -sector op te lossen, terwijl potentieel triljoenen dollars aan traditioneel kapitaal naar binnen stroomt in de bloeiende gedecentraliseerde finance sector (DeFi).

Om de evolutie van blockchain en DeFi te versnellen en de eerste ‘compliant gateway’ voor TradFi-fondsen te bouwen, pakt AllianceBlock de drie belangrijkste belemmeringen aan voor de acceptatie van gedecentraliseerde technologieën door gereguleerde entiteiten: compliance, beveiliging en gebruikerservaring.

De succesvolle voltooiing van AllianceBlock’s TGE markeert de eerste stap naar het verstoren van de wereldwijde effectenindustrie van $100 biljoen.

Rachid Ajaja, oprichter en CEO van AllianceBlock, zei het volgende over deze nieuwe stap:

“De vorming van een echt gedecentraliseerde kapitaalmarkt is een langverwachte upgrade naar het traditionele investeringsbankmodel, waardoor voor het eerst in de geschiedenis de toegang tot kapitaalmarkten wordt gedemocratiseerd.”

Matthijs de Vries, oprichter en CTO van AllianceBlock zei:

“Het Token Generation Event is een belangrijke mijlpaal voor AllianceBlock en we kijken uit naar een spannende reis die voor ons ligt.”

Dr. Amber Ghaddar, oprichter van AllianceBlock, zei het volgende:

“Als reactie op de GFC van 2008 is het afgelopen decennium een parallel financieel ecosysteem ontstaan dat prioriteit geeft aan het concept van decentralisatie. AllianceBlock breidt dit uit en bouwt de brug tussen TradFi en DeFi met een focus op grensoverschrijdende naleving van regelgeving.”

Twee jaar van ontwikkeling

In de afgelopen twee jaar is AllianceBlock geïncubeerd door drie van Europa’s meest prestigieuze incubators: Station F, L39 en Kickstart Innovation in Zürich. Het AllianceBlock team heeft partnerschappen gesmeed met onder meer Quant, Holochain, Orion Protocol en nog veel meer die zullen worden aangekondigd. Samen zullen ze helpen bij het vaststellen van het vroege kader voor een gedecentraliseerde kapitaalmarkt.

Onder leiding van een team van investeringsbankiers en Quants met een achtergrond bij ondermeer JP Morgan, Barclays, BNP Paribas, Goldman Sachs, zal AllianceBlock de komende 12 maanden besteden aan het opbouwen van een ecosysteem van deelnemers van TradFi en DeFi. Dit zal voorafgaand aan de lancering van het testnet gebeuren die gepland staat voor Q2. 2021.

Over AllianceBlock

Geïncubeerd door drie van Europa’s meest prestigieuze incubators: Station F, L39 en Kickstart Innovation in Zürich, en geleid door een zeer ervaren team van ex-JP Morgan, Barclays, BNP Paribas, Goldman Sachs investeringsbankiers en quants, is AllianceBlock op weg om de effectenmarkt van $100 biljoen te verstoren met zijn state-of-the-art en wereldwijd conforme gedecentraliseerde kapitaalmarkt.

Gerelateerde Links

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN