Ethereum koers

Ethereum koers bereikt nieuw jaarlijks hoogtepunt

De Ethereum (ETH) koers is flink op stoom en heeft vanmorgen een nieuw jaarlijks hoogtepunt bereikt van $466.68. Op het moment van schrijven beweegt Ethereum rond de $460 en waar verschillende analisten de afgelopen dagen nog naar de belangrijke resistance level op $405 keken, was dit een gemakkelijke level voor bulls om te doorbreken. De weg omhoog lijkt in ieder geval open te liggen en welke prijzen we wellicht te zien gaan krijgen, lees je hieronder!

Ethereum koers kan naar $550 stijgen

In een Ethereum koers analyse die we gisteren plaatsten, gaf de bekende cryptocurrency analist CryptoMichael al aan dat de Ethereum koers naar $500 kan stijgen. Deze voorspelling lijkt vooralsnog uit te komen en vandaag plaatste de analist zelfs nog een tweet waarin hij aangeeft dat $550 dollar mogelijk is.

Bron: Twitter

Retest op $400 is nog mogelijk

Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) gaf het volgende in gesprek met ons aan:

#ETHUSDT: gisteren heeft Ethereum de stijging toch doorgezet en heeft het de vorige high (mid-augustus) doorbroken. We zitten in een sterke uptrend en we zien zelfs dat we op de RSI een nieuwe trend hebben gevormd. Deze zullen we strak in de gaten houden. Ook zien we dat de $500-zone, een zeer sterk resistance is. Dat is overigens ook het gebied waar de fib 1.618 zich bevindt. Onze short-term verwachting: een retestje van de $450 ( vorige high) en dan door richting de $500!

Bron: TradingView

Snel Ethereum kopen? Doe dit op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN