SEC FINRA Nieuws

CEO van Ripple geeft details vrij van het nieuwe Flare-platform

De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, heeft onlangs aangekondigd dat het nieuwe Flare-platform klanten het gecombineerde vermogen van XRP, Avalanche en Ethereum zal bieden.

Het Flare-platform

Brad Garlinghouse was aanwezig bij de allereerste crypto-gemeentehuisbijeenkomst, waar hij de gemeenschap een glimp gaf van wat het Flare-platform hen zou bieden. In zijn volledige verklaring zei de CEO dat Flare hoopte het gebruik van XRP te combineren om klanten snelle betalingen te bieden, terwijl Ethereum zal worden gebruikt om smart contracts te initiëren.

Het nieuwe Flare-platform is een nieuw platform dat klanten smart contract-diensten biedt met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema dat XRP gebruikt en zal het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform gecombineerd kunnen worden.

Bovendien zei hij dat Avalanche zal worden gebruikt om consensus te bereiken, dat op zijn beurt het nut van de cryptocurrency van het bedrijf (XRP) zou vergroten. Hij zei echter dat ontwikkelaars op het platform hun handen vol zouden hebben, omdat ze in staat zouden zijn om smart contracts te creëren die leningen ondersteunen.

Ontvang Spark door XRP vast te houden

Het nieuwe Flare-platform, dat het bedrijf nog officieel moet onthullen, zal klanten op het platform belonen met Spark, dat zal worden gebruikt om hen in staat te stellen smart contract-functies te gebruiken.

Volgens de CEO van het Flare-platform, Hugo Philon, zouden klanten op het nieuwe platform met XRP in aanmerking komen voor beloningen, die uitbetaald zullen worden in de Spark-token.

Bovendien kunnen gebruikers op het platform gebruik maken van de Spark-tokens om betalingen te doen en te ontvangen, op voorwaarde dat ze de FXRP gebruiken. Opgemerkt moet worden dat de FXRP fungeert als de drijvende kracht achter de smart contracts die aanwezig zijn op het Flare-platform. Gebruikers kunnen tevens de toekomst van de Spark-token beïnvloeden, omdat dit de governance-token op het netwerk is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN