Bitcoin koers

Bitcoin koers is opweg naar $30.000, aldus analist

De afgelopen maanden is een verhaal ontstaan ​​dat Bitcoin (BTC) nauw gecorreleerd is met goud, maar volgens een recente analyse van een crypto-handelaar heeft de koningsmunt mogelijk een hechtere correlatie met zilver. Het is echter zo dat de prijsactie van zilver een paar weken voorloopt op die van Bitcoin.

Er zijn maar weinig analisten die verwachten dat Bitcoin dit jaar nog de $30.000 zal halen. Maar veel analisten en investeerders, zoals Arthur Hayes en Galaxy Digital van BitMEX, zijn er van overtuigd de Bitcoin koers dit jaar nog de $20.000 zal overtreffen. Toch is er één analist van overtuigd dat Bitcoin de $30.000 dit jaar nog gaat halen.

Bitcoin koers is opweg naar $30.000

De betreffende handelaar, @CryptoKaleo op Twitter, deelde de grafiek op 23 augustus. De chart laat zien dat, als Bitcoin het traject van zilver zou blijven volgen, de Bitcoin koers binnenkort zou gaan stijgen naar $20.000. Vervolgens suggereert de fractal ook dat de leidende cryptocurrency naar $30.000 zal stijgen.

De tweet luidde als volgt:

“Bitcoin versus Silver.

Deze BTC “dip” is bedoeld om zwakke handen uit de markt te schudden. Profiteer van de geschenken die de markt je geeft, wees geduldig en stapel meer sats.”

Tevens voegde het account de volgende grafiek bij de tweet:

Bron: CryptoKaleo op Twitter

De opwaartse trend is nog intact

De fundamenten, zoals de bovengenoemde zilveren fractal, suggereren dat de Bitcoin koers waarschijnlijk vanaf hier weer zal gaan stijgen. Zo zei Mike McGlone, senior commodity-analist bij Bloomberg Intelligence, onlangs nog dat de trend van volatiliteit van Bitcoin suggereert dat een opwaartse trend intact is.

Hij tweette het volgende:

“De prijs van Bitcoin per ounce goud, die de afgelopen jaren tussen de 3-9x bleef hangen, kantelt de crypto naar een hervatting van een hogere waardering, als de geschiedenis van de volatiliteit ons iets vertelt. De cross rate van 19 augustus van 6x is hetzelfde als in 2017, maar de volatiliteit van Bitcoin is gedaald ten opzichte van goud.”

De kern van zijn positieve sentiment is ook de instroom van investeringen die de cryptocurrency-ruimte ziet, geïllustreerd door institutionele geldstromen via de CME, Grayscale en andere instellingen:

“Bloomberg Intelligence Commodity Primer – Er moet iets onverwachts gebeuren om de prijs van Bitcoin te stoppen met wat het de afgelopen tien jaar heeft gedaan: hogere waarderingen bereiken. Metrische gegevens over vraag en acceptatie blijven gunstig ten opzichte van het unieke kenmerk van de crypto-asset met een vaste voorraad.”

McGlone zegt dat Bitcoin in 2020 $20.000 zou kunnen bereiken, daarbij verwijzend naar de overeenkomsten tussen deze marktcyclus en de laatste.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN