Bitcoin Update

Bitcoin koers kan $340.000 bereiken, mits het de vorige halveringscycli weet te evenaren

In een Twitter reeks, die vandaag geplaatst werd door de populaire statistische bron ChartsBTC, werd duidelijk dat de Bitcoin koers nog steeds enorme groeiruimte heeft. Zo blijkt uit gegevens dat de koningsmunt nog naar $340.000 kan stijgen, mits het de prestaties van de laatste halveringscycli weet te evenaren.

Koerstargets tussen de $250.000 en $1.6 miljoen

Het Twitter-account legde de vorige twee handelscycli naast de huidige cyclus. Door de dieptepunten, hoogtepunten en halveringsprijzen met elkaar te vergelijken, kwam het Twitter-account op een verschil uit in 2012 van x36 en en in 2012 was dit ‘maar’ x17.

Dit zou dus betekenen dat als de Bitcoin koers de bescheiden cyclus van 2016 zou willen evenaren, het minimaal een koers van $340.000 moet behalen (~$20.000 x 17 = $340.000). Het is echter een nog rooskleuriger verhaal als Bitcoin de cyclus van 2012 weet te volgen. Dit zou namelijk betekenen dat de Bitcoin koers de $720.000 zou bereiken.

Als we de dieptepunten van de cycli vergelijken, zijn de resultaten zelfs nog dramatischer: de kleinste sprong van 130x ten opzichte van de vorige cyclus zou een Bitcoin koers van $400.000 opleveren.

Tevens kunnen we hetzelfde trucje weer uitvoeren met de Bitcoin prijs ten tijde van de halvering. Dan pakt het prijstarget echter wat lager uit, met een koersdoel van $250.000. ChartsBTC zei het volgende op Twitter:

“De veelvouden van eerdere cycli die op de huidige zijn toegepast, komen in de komende 18 maanden uit op pieken tussen $250.000 en $1,6 miljoen.”

Het verslag merkte echter op dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden. Het account gaf het volgende aan:

“Hoewel dit misschien opwindend klinkt, is het maar hopium. De eerdere hoogte- en dieptepunten zullen de toekomst niet dicteren.”

Ongelooflijk hoge koerstargets

We hebben op onze website al verschillende interessante, maar momenteel nog moeilijk voor te stellen, koerstargets voorbij zien komen. Hieronder hebben we een kleine opsomming gemaakt van de meest opvallende voorspellingen van de afgelopen tijd.

Eerder deze maand gaf de oprichter van de oudste cryptocurrency exchange BTCC, Bobby Lee, aan dat hij denkt dat Bitcoin (BTC) in de komende 10 jaar tussen de $500.000 en $1.000.000 miljoen dollar waard zal zijn. Lee kwam met deze voorspelling nadat een vroegere vriend van school in een chat naar de Bitcoin koers vroeg voor de komende 10 jaar.

Begin deze maand gaf PlanB, de bekende maker van het stock-to-flow (S2F) -model, aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers nu goed op weg is om $100.000 te bereiken, aangezien de prijs is gestegen naar jaarlijkse hoogtepunten. Hij gaf verder aan dat de koningsmunt een gemiddelde prijs van $288.000 en een piek van $576.000 zal gaan behalen tussen nu en 2024, het einde van de huidige halveringscyclus.

Pantera Capital bracht op 24 juni een document uit waarin co-CIO’s van het bedrijf, Joey Krug en Dan Morehead, uit probeerden te leggen hoe, volgens hen, de Bitcoin koers de komende jaren zich zal gaan ontwikkelen. In het artikel gaven ze aan dat Bitcoin de komende jaren mogelijk de $100.000 zal gaan doorbreken.

Max Keiser, een Bitcoin-investeerder en gastheer van het Keiser-rapport, deed hier nog een schepje bovenop en gaf aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers de komende jaren zal stijgen tot $400.000.

Zoals je kunt zien zijn de meningen verdeeld. Het is echter wel zo dat ze allemaal een koers van boven de $100.000 voorspellen. Het is natuurlijk lastig om hier van uit te gaan, aangezien ze allemaal een belang hebben bij een hogere Bitcoin koers, echter zolang de vraag naar de koningsmunt blijft stijgen is een x10 vanaf nu niet onvoorstelbaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN