Binance 2.0

Binance lanceert BNB DeFi staking

Binance – de grootste cryptocurrency-beurs van dit moment – heeft aangekondigd dat BNB-staking op het handelsplatform is gelanceerd. Het staken van Binance Coin (BNB) op het platform is vandaag begonnen, 20 augustus om 15:00 uur (UTC +2). Bovendien zal de beurs het mogelijk maken om je munten voor 7 of 30 dagen vast te zetten. Deelnemers kunnen tot 25% per jaar verdienen door het inzetten van hun BNB.

BNB zal worden gebruikt om deel te nemen aan Kava’s CDP

Bovendien zal de BNB, die op het Binance-platform wordt ingezet, zullen worden gebruikt om deel te nemen aan Kava’s Collateral Debt Positions (CDP). Opgemerkt moet worden dat het KAVA-platform in oktober 2019 een succesvolle crowdfunding heeft ondergaan op het Binance Launchpad. Op het moment van schrijven is momenteel een totale waarde van $36,17 miljoen in Binance Coin (BNB) vergrendeld in het Kava DeFi-platform.

Potentiële impact op beide cryptocurrencies

Als gevolg van het feit dat de beurs BNB-staking aankondigde, heeft Binance Coin een positieve piek in waarde ervaren van ongeveer $22,50 tot $23,30. Nu beleggers tot 25% per jaar kunnen verdienen door het staken van BNB, zal de vraag om naar de munt wellicht stijgen. Daarnaast zullen minder mensen hun BNB willen verkopen omdat zij deze hebben vergrendeld.

Ook de digitale asset van Kava (KAVA) heeft een stijging doorgemaakt door de introductie van BNB-staking via het platform. Op het moment van schrijven heeft KAVA een piek ervaren van ruim 5%. Daarnaast zal de promotie van Binance voor het project op lange termijn ook voordelen opleveren. Hierdoor kan er worden geconcludeerd dat, wanneer investeerders lucht krijgen van het potentieel van het Kava-project in de DeFi-ruimte, de vraag om KAVA te bezitten ook zal toenemen en dat is weer gunstig voor de koers op lange termijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN