Samsung Galaxy Store Tron

Samsung Pay Card is nu beschikbaar voor klanten in het Verenigd Koninkrijk

Samsung Pay Card is nu beschikbaar voor klanten in het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe Samsung Pay Card is gemaakt in samenwerking met MasterCard en mogelijk gemaakt door het in Londen gevestigde fintechbedrijf Curve.

De digitale kaart verzamelt alle betaalpassen en creditcards van verschillende banken, waardoor ze beschikbaar zijn via Samsung Pay. Met de betaalkaart hoopt Samsung dat gebruikers meer controle hebben over hun uitgaven.

De Samsung Pay Card geeft klanten een betere bankervaring door deze diensten te integreren met hun Samsung-smartphones en smartwatches. De corporate vice-president van Samsung UK & Ireland, Conor Pierce, zei het volgende over de ontwikkeling:

“Mensen hebben nu meer dan ooit een veilige betalingsoplossing nodig waarop ze kunnen vertrouwen. We zijn verheugd dat we de controle weer in handen van onze klanten kunnen leggen door Samsung Pay Card te lanceren.”

Verwijzend naar de impact van Curve’s technologie op Samsung, de CEO en oprichter van Curve, voegde Shachar Bialick ook toe:

“De Samsung Pay Card, mogelijk gemaakt door Curve, verandert alles voor klanten in het VK. Door de unieke technologie van Curve naar Samsung-apparaten te brengen, stelt het miljoenen Samsung-klanten in staat hun geld te beheren, meer keuze te hebben en te genieten van een bankervaring die nooit eerder gezien is.”

Samsung staat al tijden bekend als een bedrijf dat de ontwikkelingen omtrent cryptocurrencies en blockchain-technologie ondersteunt. De Zuid-Koreaanse technologiegigant heeft in 2019 een crypto-portemonnee geïntegreerd in haar smartphones. Het is momenteel echter niet duidelijk of cryptocurrency-betalingen ook in de nieuwe Samsung Pay Card geïmplementeerd zullen worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN