Binance

Ocean Protocol vermeld op Binance en stijgt met meer dan 25%

Ocean Protocol (OCEAN) is recentelijk op ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange Binance genoteerd en dat zorgde ervoor dat de altcoin flink in prijs steeg. Na de listing steeg de prijs met meer dan 25% op Binance.

Ocean Protocol oprichter, Trent McConaghy, plaatste het volgende op Twitter:

“Het is een genoegen voor Ocean om op Binance [aanwezig] te zijn.”

Bron: Twitter

Binance maakte het nieuws zelf ook bekend en gaf aan dat de volgende handelsparen op het handelsplatform beschikbaar zullen zijn:

  • OCEAN / BTC
  • OCEAN / BNB
  • OCEAN / BUSD

Na listing steeg de prijs van de token naar het hoogste punt van $0.69. Echter daalde de koers van de altcoin kort daarna naar $0,57.

Wat is Ocean Protocol?

OCEAN is een protocol waarmee gebruikers data anoniem en veilig kunnen uitwisselen. Het cryptocurrency project is opgericht door de non-profitorganisatie Ocean Protocol Foundation en het bedrijf is gevestigd in Singapore.

Ocean Protocol zegt het volgende op haar website over zichzelf:

“OCEAN helpt ontwikkelaars om marktplaatsen en andere apps te bouwen om privé en veilig gegevens te publiceren, uit te wisselen en te gebruiken.”

Coinbase beoordeelt OCEAN

Verder kwam er deze maand nog meer goed nieuws naar buiten voor OCEAN, want de bekende cryptocurrency beurs Coinbase, maakte begin augustus bekend dat het 19 cryptocurrencies aan het beoordelen is voor een listing op haar platform. Ook OCEAN is één van de 19 cryptocurrency projecten die onder de loep genomen wordt. Als het zover komt zou dit de tweede grote vermelding worden van het nog vrij onbekende crypto-project!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN