BitMEX Bitcoin

BitMEX klanten moeten zich vanaf 28 augustus verifiëren

De toonaangevende Bitcoin (BTC)-derivatenbeurs, BitMEX, zal op 28 augustus een gebruikersverificatieprogramma lanceren. Eenmaal gelanceerd, hebben gebruikers tot februari 2021 om hun verificatie te voltooien.

BitMEX zich aan de internationale regelgevingsnormen houden

BitMEX gaf aan dat de verificatieprogramma ervoor zal zorgen dat er voor alle gebruikers “een meer vertrouwde en veilige handelsomgeving komt”. Bovendien legde de beurs uit dat er tegenwoordig een verificatieprogramma wordt verwacht van entiteiten die omgaan met cryptocurrencies. Dit om te kunnen voldoen aan de evoluerende internationale regelgevingsnormen.

De derivatenbeurs schreef het volgende:

“Praktische klantbeveiliging wordt aanzienlijk verbeterd door identiteitsverificatie, waardoor BitMEX-ondersteuningspersoneel de werkelijke eigenaar van een account betrouwbaar kan verifiëren in geval van een geschil, hack of arbeidsongeschiktheid.”

Samen met de verificatieprogramma zal BitMEX een handelscompetitie houden die alleen beschikbaar zal zijn voor gebruikers die hun identiteit hebben geverifieerd. BitMEX is opgericht in 2014 en wereldwijd één van de grootste Bitcoin derivatenbeurzen. Het is noemenswaardig dat de beurs nooit een gebruikersverificatieprocess heeft gehad.

Hoelang duurt het verificatieprogramma?

Het verificatieprogramma duurt ongeveer vijf minuten. BitMEX geeft aan dat het proces uit vier stappen bestaat en het vergelijkbaar is met ID-controles op andere cryptocurrency exchanges. Klanten moeten een identiteitsbewijs met foto en een bewijs van adres uploaden. Daarnaast zullen enkele vragen moeten beantwoorden met betrekking tot fondsen en handelservaring.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN