PumaPay biedt gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen

PumaPay, een blockchain-gebaseerd betalingsbedrijf, heeft woensdag bekendgemaakt dat gebruikers nu de mogelijkheid hebben om cryptocurrencies te kopen. De digitale activa kan aangeschaft worden via de mobiele portemonnee met behulp van debet- en creditcards. Dit volgens een persbericht dat gedeeld is met Financemagnates.

PumaPay heeft vier cryptocurrencies beschikbaar gesteld voor zijn gebruikers waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. Vervolgens kunnen gebruikers deze omzetten naar het oorspronkelijke PMA-token van het platform en daarmee voor goederen en diensten betalen.

Yoav Dror, CEO van PumaPay, zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Door het kopen van cryptovaluta gemakkelijk haalbaar te maken, verbetert onze nieuwe lancering de huidige toegankelijkheid van gedecentraliseerde betalingen; maakt de weg vrij voor massale acceptatie van cryptovaluta.”

Wat is PumaPay?

PumaPay is een in Cyprus gevestigde bedrijf opgericht in 2017. Het bedrijf wil de microbetalingsindustrie verstoren met blockchain-technologie. Het PullPayment-protocol heroverweegt de manier waarop transacties vandaag de dag plaatsvinden. In tegenstelling tot het huidige cryptocurrency protocol waarbij de koper het geld naar de verkoper ‘pusht’, kan de verkoper dus letterlijk geld uit de koper zijn portemonnee ‘pullen’. De verkoper kan de betaling starten en verbinding maken met de klant via een op PullContract gebaseerd protocol. Deze actie is onderhevig aan vooraf gedefinieerde voorwaarden en ook aan acceptatie door de klant.

PumaPay biedt ook concurrerende wisselkoersen voor cryptocurrency, lage transactiekosten, volledige transparantie en 100% privacy. Het bedrijf sloot in 2018 een initiële muntaanbieding (ICO) van $117 miljoen af, toen de markt op zijn hoogtepunt was. Het PMA-token is genoteerd op verschillende grote cryptocurrency exchanges, waaronder OKEx, Bittrex, HitBTC, en Coinbene.

Samenwerking met Pornhub

Eerder dit jaar werd ook bekend dat Pornhub en PumaPay gingen samenwerken. De canadese streamingwebsite voor volwassenen wil met deze stap wil de pornografische website het terugkerende abonnementsmodel vereenvoudigen. Lees hier verder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!