OKEx blockchain

Blockchain ontwikkelingsplatform Alchemy kondigt lancering aan

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Blockchain ontwikkelingsplatform Alchemy kondigde dinsdag 11 mei zijn publieke lancering aan!

De publieke lancering komt drie jaar nadat het bedrijf in San Fransisco werd opgericht. Gebruikers kunnen op het platform van Alchemy blockchain applicaties ontwikkelen en laten groeien door de benodigde infrastructuur aan te bieden. Het platform biedt ontwikkeling- en infrastructuur hulpmiddelen voor veel populaire blockchain oplossingen.

DeFi-projecten maken gebruik van Alchemy

Alchemy heeft verschillende populaire DeFi-projecten mogelijk gemaakt, zoals Maker en Bancor. Bovendien is het platform gebruikt voor de ontwikkeling en ondersteuning van Kyber Network, 0x en Dapper Labs.

Het bedrijf gaf aan dat “door middel van de publieke lancering ze iedere ontwikkelaar het platform en de tools wil geven die ze nodig hebben om blockchain-applicaties te bouwen”.

Alchemy mede-oprichter en CEO Nikil Viswanathan, zei het volgende:

“Onze missie is om blockchain toegankelijk te maken voor alle ontwikkelaars om de magie van blockchain naar de wereld te brengen.

De mede-oprichter en CTO van Alchemy, Joe Lau, merkte op dat het belangrijkste doel van het bedrijf is om ontwikkelaars de middelen ter beschikking stellen om groots te ontwikkelen in het blockchain ecosysteem.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Veel mensen willen wolkenkrabbers bouwen, echter hebben ze alleen ‘schoppen en hamers’ tot hun beschikking. Via Alchemy willen we hen voorzien van de kranen, vrachtwagens en ander gereedschap om te bouwen.”

In termen van volgende stappen zei CEO Nikil Viswanathan dat het bedrijf van plan is om de komende maanden extra producten uit te rollen. De extra producten zullen het voor ontwikkelaars gemakkelijker zullen maken om apps te bouwen.

Beroemde personen investeren

Het bedrijf hield vorig jaar een serie A-ronde uit waarbij $15 miljoen werd opgehaald. Tussen deze investering zaten ook een groot aantal investeerders, waaronder PayPal-oprichter Peter Thiel, Charles Schwab, rapper Jay Z, acteur Will Smith en de Japanse voetbalprof Keisuke Honda.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN